Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Σπιτική φραουλάδα

Υλικά

800γρ φράουλες
500γρ ζάχαρη
200γρ νερό
4-5 φυλλαράκια δυόσμο


Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό με τη ζάχαρη και το δυόσμο, τόσο ώστε να λιώσει η ζάχαρη, χωρίς όμως να πάρει βράση. Εν τω μεταξύ πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες και τις περνάμε από αποχυμωτή. Θα πρέπει να πάρουμε περίπου 500γρ χυμό φράουλας (αν βγει λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο δεν πειράζει). Αφαιρούμε το δυόσμο από το σιρόπι μας και μόλις έρθει σε θερμοκρασία δωματίου προσθέτουμε σε αυτό το χυμό από τις φράουλες. Ανακατεύουμε καλά και αποθηκεύουμε σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο για 1 μήνα. Όταν θελήσουμε να φτιάξουμε φραουλάδα, βάζουμε σε ένα ποτήρι το μίγμα που ετοιμάσαμε γεμίζοντας κατά το 1/3. Προσθέτουμε αρκετά παγάκια και συμπληρώνουμε μέχρι επάνω με παγωμένο νερό.




































Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails