Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Superleague: Σκέφτονται την αποχή οι διαιτητές! Στον “αέρα” η αγωνιστική

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο οι διαιτητές και οι βοηθοί να απέχουν από τα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής της Superleague


Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, οι διαιτητές είναι έντονα προβληματισμένοι για τις 6 κλήσεις συναδέλφων τους από τον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη -για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο- αφού εκτιμούν πως οι περισσότεροι εξ αυτών κατηγορούνται για τα σφυρίγματά τους, δηλαδή αν έδωσαν ή δεν έδωσαν ένα πέναλτι κλπ.

Για το λόγο αυτό, οι διαιτητές ψάχνουν ένα τρόπο αντίδρασης και από την Τρίτη βρίσκονται σε επικοινωνία προκειμένου να διεξάγουν μια άτυπη ψηφοφορία -πιθανότατα το απόγευμα της Τετάρτης- για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να "αγωνιστούν" κανονικά στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου.

Μένει να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη ψηφοφορία και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της...









Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails