Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Λουκέτο, μείον τρεις βαθμοί και βαρύ χρηματικό πρόστιμο στην Λεώφορο;

Το φύλλο αγώνος (τα κατέγραψε όλα ο Σιδηρόπουλος), οι εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή της διοργανώτριας αρχής τιμωρούν, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, τον Παναθηναϊκό.


Ο τραυματισμός του Παϊτίμ Κασάμι από φωτοβολίδα στο χέρι, πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ντέρμπι, είναι ένα από τα πιο επιβαρυντικά στοιχεία για τον Παναθηναϊκό.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος είδε το γεγονός και στο φύλλο αγώνος κατέγραψε ότι δέκα φωτοβολίδες από την εξέδρα εκτοξεύτηκαν προς τον πάγκο του Ολυμπιακού πριν ξεκινήσει το δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να καεί η φανέλα του Ελβετού άσου και να πάθει έγκαυμα στο χέρι.

Παράλληλα, ο ρέφερι του ντέρμπι ανέφερε ότι πριν ξεκινήσει το ματς αναρτήθηκε πανό κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο ζητήθηκε να κατέβει, κάτι που έγινε μετά από μερικά λεπτά, ενώ έγινε λόγος για "επίθεση" στον επόπτη Φραγκιαδάκη με ένα κουτάκι μπύρας και έναν αναπτήρα.

"Στο 85ο λεπτό πέταξαν καθίσματα και μπουκάλια στον παίκτη του Ολυμπιακού Ντουρμάζ που πήγε να εκτελέσει κόρνερ", έγραψε ο Σιδηρόπουλος και πρόσθεσε ότι με το σφύριγμα της λήξης εκτοξεύθηκαν από πιστόλια δέκα φωτοβολίδες σημαδεύοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού, ένα βαρελότο στη φυσούνα και αμέτρητα μπουκάλια νερού.

Επίσης, ο ρέφερι σημείωσε ότι δεν μπόρεσε να κάνει ζέσταμα λόγω των επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο πριν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να προπονηθεί στα αποδυτήρια, ενώ επεσήμανε ότι την απόφαση για την έναρξη του αγώνα την πήρε η αστυνομία που εγγυήθηκε για την ασφάλεια των παικτών.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με τις εκθέσεις της αστυνομίας και των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας, φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό που, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΚΑΠ, δεν μπορεί να γλιτώσει τη βαριά καμπάνα. Τα επεισόδια δεν γίνεται να χαρακτηριστούν μεμονωμένα, αφού δεν αφορούν 2-3 άτομα, αλλά πολλούς οπαδούς, ενώ το γεγονός ότι όλα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους Πράσινους.

Έτσι, το βαρύ χρηματικό πρόστιμο, η ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 2 έως 3 αγωνιστικές και η αφαίρεση τριών βαθμών, είναι η ποινή που προβλέπεται για το Τριφύλλι, όπως προκύπτει από τα όσα έχουν προαναφερθεί. Η απολογία της "πράσινης" ΠΑΕ στα αρμόδια όργανα έχει ορισθεί για σήμερα στις 13:00.




Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails