Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Με στίχο της Πάολα απαντά ο Αβραμόπουλος στον Τσίπρα

Τι σε πιάνει και με ψάχνεις και τρελαίνεσαι; Πως τελειώσαμε για πάντα δεν το δέχεσαι;
Τι σε πιάνει και με ψάχνεις στα τηλέφωνα; Σβήσε με απ’ τη ζωή σου σαν να πέθανα.

Αυτά προφανώς θα ήθελε να πει ο Αβραμόπουλος στον Τσίπρα που όπως όλα δείχνουν του την έκανε την έκπληξη!

Και έμεινε Παυλόπουλος ο Αβραμόπουλος μετά την ανακοίνωση του Αλέξη και μάλιστα εμφανίστηκε και τόσο ενοχλημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της υποψηφιότητάς του, που δεν του απάντησε καν στο χθεσινό τηλεφώνημα που έγινε βέβαια κατόπιν εορτής!

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, ο κοινοτικός επίτροπος είχε διαβεβαιώσεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ότι εκείνος θα είναι η επιλογή του για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις, σύμφωνα με ρεπορταζ του iefimerida

Η Αριστερή Πλατφόρμα πίεζε ασφυκτικά – όπως και αρκετοί άλλοι – να μην γίνει αποδεκτή η λύση Αβραμόπουλου και έθεταν ως όριο αμοιβαίας υπαναχώρησης τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Την Κυριακή του βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος είχε έρθει από την Παρασκευή το βράδυ στην Αθήνα αναμένοντας την ανακοίνωση.

«Δημήτρη, έχω κάποιες αντιδράσεις από το κόμμα, αλλά θα τις ξεπεράσω» φέρεται να του είπε ο Πρωθυπουργός.

Οι Τσίπρας και Αβραμόπουλος, συνομίλησαν επίσης αρκετές φορές και την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα ενόσω βρίσκονταν σε εξέλιξη το κρίσιμο Eurogroup.

Ετσι το τηλέφωνο του κοινοτικού επιτρόπου «σίγησε» καθώς δεν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Ελληνα Πρωθυπουργό από την Δευτέρα το βράδυ. Ο Τσίπρας «εξαφανίστηκε» και δεν του τηλεφώνησε,ούτε καν πριν την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για να του ανακοινώσει ότι δεν θα είναι εκείνος ο «εκλεκτός».

Τον κάλεσε στο τηλέφωνο μετά, αφού είχε ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου. Εμφανώς πικαρισμένος από την αντιμετώπιση που έτυχε, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν βγήκε στο τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα.













Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails