Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

«Τα Νέα βγάζουν παλαβό το Σαμαρά»: Ο καταθλιπτικός και παραληρηματικός Σαμαράς έχει ξοφλήσει!»

“…Κανένας πλέον δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον Σαμαρά – Βρίζει τους πάντες σε πρώτη ευκαιρία
Οι τελευταίες μέρες του Σαμαρά στο Μαξίμου γίνονται όλο και πιο δύσκολες τόσο για τον ίδιο όσο και για αυτούς που έχουν άμεση και έμμεση επικοινωνία μαζί του. Η απογοήτευση και η ανησυχία του Σαμαρά για την επόμενη μέρα είναι πλέον έκδηλη και αυτό καταγράφεται ακόμα και στον φιλοκυβερνητικό έντυπο Τύπο. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ των «Νέων» η κατάσταση τείνει να οδηγηθεί ξανά στα καταθλιπτικά και «πέτρινα χρόνια» της δεκαετίας 1996-2004.

Βασική του και καθημερινή απορία, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι η στάση της Μέρκελ και του Σόιμπλε που ενώ ο ίδιος έκανε όλα όσα είχαν συμφωνήσει τώρα τον αδειάζουν σαν πατσαβούρα. Ο Σαμαράς έχει καταλάβει πως έπαιξε και έχασε αλλά δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει.

Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από το δημοσίευμα είναι ότι οι μέρες της εξουσίας του είναι πλέον μετρημένες!”, αναφέρει δημοσίευμα των ΝΕΩΝ του Λαμπρακιστάν και του παλιού φίλου του Σαμαρά και του Καραμανλή, του Ψυχάρη”. Το αλιεύσαμε από το σαιτ της Χ.Α που κάνει χαρούλες…

Τι έγινε ρε παιδιά, διαβάζει και το ‘μαγαζί” ΜΑΚΕΛΕΙΟ;




































Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


5 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΑΝΟ

Η πολιτική κατάντια του κόμματος του Καμμένου

Καθώς οι ΑΝΕΛ φυλλορροούν και οι στενοί συνεργάτες του τον ξεσκεπάζουν ως ψεύτη, το ερώτημα είναι: Γιατί τον πήραμε ποτέ στα σοβαρά;
Κάνω update σ' αυτό το παλιότερο ποστ, με αφορμή όσα συμβαίνουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τις τελευταίες ημέρας, τα περισσότεροι "σοβαρά" στελέχη του (δηλαδή όσοι δεν θα έκαναν επιτυχία στο Δελφινάριο, ή όσοι δεν ασχολούνται με τους Αεροψεκασμούς) έχουν πάθει σοκ με αυτό που θεωρούν καιροσκοπισμό του Πάνου Καμμένου - και με τη σύγκλιση του με τον ΣΥΡΙΖA.
Οι υπόλοιποι μιλούν για αποστασία. Ο Μαρκόπουλος -το μεγάλο όνομα που είχε φύγει απ' την ΝΔ για χάρη του Καμμένου- διαφωνεί και αποπέμπεται, ο Ζώης διαφοροποιείται.
Και ο συνδικαλιστής σούπερσταρ Γιάννης Μανώλης έφυγε σήμερα 11 Δεκεμβρίου απ' το κόμμα και καταγγέλλει αυτό που όλοι φανταζόμασταν: Τον κατηγόρησε ότι έλεγε ψέματα πως δεν έδωσε το Μάιο του 2012 non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν εκείνος σε διαδοχικές συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς προσπαθούσε, μέσω των διερευνητικών εντολών, να οδηγήσει σε σχηματισμό κυβέρνησης. «Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης, λέγοντας ότι έχει και στοιχεία και κατηγορώντας τον Καμμένο ότι έβγαλε ψεύτη τον Κάρολο Παπούλια.
Άλλος ένας πολιτικός που αποστασιοποιείται απ' το παρελθόν του και, χαστουκίζοντας το Σύστημα, εμφανίζεται σαν Επαναστάτης και Παιδί του Λαού. Η υπόθεσή του όμως δεν είναι (μόνο!) για γέλια... *Αφού διαβάσετε το ποστ, ρίξτε μια ματιά και στα σχόλια, όπου ο κύριος Καμμένος (είναι άραγε όντως αυτός;) με ξεσκεπάζει με ατράνταχτα στοιχεία ως πληρωμένο γραφιά και παπαγαλάκι.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;
Είναι δυνατόν να είναι τόσο γραφικός ο Καμμένος; Eιναι δυνατόν να υπάρχουν ηλίθιοι που να συγκινούνται από τους παρακάτω γραφικούς εως βλακείας στίχους του ύμνου των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

Οι στίχοι του νέου ύμνου είναι οι εξής:

"Κάτι παιδιά με μια Σημαία
τρέξαν να πουν παντού τα νέα
Βγάλανε άσσο απ το μανίκι
πως ο Βαρδάρης φέρνει Νίκη!
Τρία παιδιά 'π την Ελευσίνα
την παρατήσαν τη ρουτίνα
Φέραν στο Σύνταγμα φιρμάνι
χαμός στη Κρήτη και στη Μάνη!
ΡΕΦΡΕΝ
Ξύπνα!...για να στολίσουμε
το σπίτι μας το πατρικό
Ξύπνα!...να τραγουδήσουμε
για το ξημέρωμα στον ουρανό
Τρέξε!...για να γιορτάσουμε
στους δρόμους που άνοιξαν για μας,
Τρέξε!...για να φωνάξουμε,
"Γεια σου Ανεξάρτητη Ελλάς!!!"
Ξεκίνησαν απ τον Περαία
φτάσανε μες τη Καλλιθέα
Στο Φάληρο, στο Περιστέρι,
ξεσηκωμός σ όλα τα μέρη
Μες στο χορό και οι Κυκλάδες
τα Δωδεκάνησα (οι) Σποράδες,
της Εφτανήσου τα στολίδια,
Νίκης μηνύματα όλα ίδια..."
AΠΑΝΤΗΣΗ Μαντζουράνα στο κατώφλι γάιδαρος στο παραθύρι τι ωραία που είναι η Λεβαδιά χωρίς καμία αιτία…(Κόπανοι)…

Ανώνυμος είπε...

Μαρκόπουλος: «Εθισμένος στον ψεκασμό ο Καμμένος»

Στους τεχνητούς παραδείσους των ψεκασμών, φαίνεται ότι έχει κυλήσει τελευταία ο Πάνος Καμμένος, γεγονός που πλέον φαίνεται καθαρά και από τις ανακοινώσεις του κόμματος, όπου όχι μόνο είναι ακατανόητες..
..αλλά χρησιμοποιούν και λέξεις όπως «κορυφαιότητα» ή άλλους ανθελληνικούς νεολογισμούς.

Κάτω από την πίεση....
αυτής της νέας θλιβερής πραγματικότητας, φαίνεται ότι μερικά ιστορικά στελέχη του κόμματος, αποφάσισαν να αντιδράσουν: Πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, πιο πολύ από αγάπη για τον αρχηγό τους, όπως αφήνουν οι ίδιοι να εννοηθεί:
«Για να έχουμε ιδεολογικές διαφορές, πρέπει πρώτα να υπάρχει ιδεολογία» φέρεται ότι είπαν σε στενό κύκλο, προσπαθώντας να αποδείξουν πως το πρόβλημα είναι οι «εθισμοί του αρχηγού».

Σύμφωνα μάλιστα με εσωτερικές πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος, ύστερα από μερικές ολονυκτίες αυτοψεκασμού, είχε αρχίσει να συζητάει με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ συζητούσε σοβαρά να προτείνει για Εθνικό Νόμισμα (μετά το δολλάριο), τα Σηστέρσια των Γαλατών στο Αστερίξ.

Μέχρι λοιπόν να μπει σε μια κλινική αποτοξίνωσης, από τα δηλητήρια της Νέας Τάξης, η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποφάσισε να παραδώσει τον λογαριασμό του Πάνου Καμμένου στο Twitter και την εικόνα της Παναγίας που αποτελεί το μόνο καταστατικό του κόμματος, στον Παύλο Χαϊκάλη, που παμψηφεί ορίστηκε ο θεματοφύλακας των αξιών του Ανεξάρτητου Ελληνισμού, «που ότι λέει ισχύει πάντα» (εκτός από τον Γραμματέα της Κ.Ο.)

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ….Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ‘’ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…..!
Ενα περιστατικό, σε ξενοδοχείο των Σερρών, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, κάνει το γύρο της πόλης, σύμφωνα με τα Νέα, που αφηγούνται, σήμερα, τι συνέβη.
Σύμφωνα με τον Χρήστο Παπαχρήστο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνεργάτες του βρέθηκαν στις Σέρρες την περασμένη Τρίτη. Το βράδυ, λίγο πριν καταλύσουν στα δωμάτιά τους ενημέρωσαν τον ρεσεψιονίστ να τους ξυπνήσει στις 6.30 το πρωί. Οπως και έκανε, μόνο που ο Πάνος Καμμένος δεν απάντησε ποτέ στην κλήση. Γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος: «Θες γιατί... το πάπλωμα του έπεσε βαρύ, θες γιατί τα ... ξίδια ήταν δυνατά, ο πρόεδρος αδύνατον να ξυπνήσει».Ο ρεσεψιονίστ ενημέρωσε τον συνεργάτη του κ. Καμμένου, τον Ντίμη Αργυρόπουλο πως ο πρόεδρος δεν απαντά, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν να του τηλεφωνούν οι συνεργάτες του. Και πάλι όμως δεν πήραν απάντηση. Φανερά ανήσυχοι αποφάσισαν να πάρουν το κλειδί πασπαρτού από τον ρεσεψιονίστ ο οποίος μετά τις αρχικές ενστάσεις του δέχθηκε τελικά. Στη σουίτα ανέβηκαν ο κύριος Αργυρόπουλος και ο αστυνομικός της ασφάλειας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Γράφει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαχρήστος. «Κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση τον βρήκαν., Εκείνο που γνωρίζει όλη η πόλη και μου το μετέφεραν είναι ότι λίγη ώρα μετά ο πρόεδρος Πάνος κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση περνώντας γενεές δεκατέσσερις τον άτυχο ρεσεψιονίστ που «έδωσε το κλειδί». Μάταια οι άλλοι προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι εκείνοι το ζήτησα,. Η επωδός ήταν ότι «θα του κάνω μήνυση» του ανθρώπου και άλλα πολλά τα οποία κωλύομαι να μεταφέρω εδώ γιατί δεν το επιτρέπει η αγωγή μου».
Τελικά εκλήθη η Αστυνομία, πήρε τα στοιχεία του υπαλλήλου ο οποίος, σύμφωνα με τα Νέα, γλύτωσε το αυτόφωρο επειδή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έπρεπε να φύγει γρήγορα για τη Θεσσαλονίκη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ,
και ο ‘’ψεκασμένος’’ αγωνιστής της κατσαρόλας !

Είναι να τρελαίνεσαι με αυτόν Πάνο που φέρνει τα πάνω κάτω.
*Μάτωσε, λέει ο Πάνος,
*Mάτωσε από τους εχθρούς, και το αίμα έτρεξε στο καθαρό πουκάμισό του που ήταν μουσκεμένο από ιδρώτα..
*Μάτωσε ο Πάνος στο πουκάμισο στο μέρος της καρδιάς; Λίγο δεξιότερα; Λίγο αριστερότερα, ίσως και στο κέντρο;

**Μάτωσε στη Νίκαια που είχε πάει να ‘’πουλήσει’’ τα γνωστά του παραμύθια. Πήγε να εκμεταλλευτεί την άνανδρη σφαγή ενός νέου από τους χρυσοδολοφόνους , προκειμένου να ‘’αγοράσει’’ καμιά ψήφο.

*Άτιμο βόλι ριγμένο σε ..χαρτομάντιλο πλήγωσε το Πάνο μας σε καίριο σημείο. Κοιτάει ο Πάνος το αίμα και σχεδόν λιποθυμάει. Δεν κρατιέται στα πόδια του. Γυρίζει το βλέμμα του στον οδηγό της μηχανής και του λέει με σβησμένη φωνή: Με έφαγαν οι άτιμοι….

Κοιτάει γύρω του ο οδηγός και απορεί. Ξανακοιτάε ι και γυρίζοντας προς τον Πάνο, βλέπει ότι είχε «λυθεί η μύτη του». Θέλει να γελάσει αλλά δεν μπορεί. Σφίγγει τα δόντια του και ψιθυρίζει:
Πρόεδρε , η μύτη σου ''έλυσε'' όταν την σκούπιζες.
-Αλήθεια λές μωρέ , ρωτάει ο Πάνος ;
-Αλήθεια Πρόεδρε.
-Δηλαδή δεν θα πεθάνω; Μπορώ να σηκωθώ;

-Βέβαια του απαντά ο οδηγός του και τον βοηθά να σηκωθεί.

Σηκώνεται ο Πάνος και φωνάζει.
** ΜΗΗΗΗ! Μη σκουπίσεις το αίμα μου…
Φώναξε τα κανάλια….!!!!!!!

Μια ιστορία πέρα για πέρα ‘’ιστορική’’ που θα μπορούσε να είχε συμβεί καθ΄ολοκληρία.

Η ζωή μας, με το Πάνο, ίσως γυριστεί και ταινία.

Φυλάξτε το αίμα στο πουκάμισο του αγωνιστή το 12-13 !

**ΣΧΟΛΙΟ: Αλήθεια Πρόεδρε πως βρέθηκε το αίμα στο πουκάμισό σου;
Πάντως , ότι και να μου πείς δεν θα σε πιστέψω.
Γι αυτό καλλίτερα να μη μου πεις !!!!
Ένας..θαυμαστής σου

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails