Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Κάνε το καλό και αυτό θα επιστρέψει! Συγκινητικό βίντεο

Σίγουρα θα είστε πολλοι εσείς που θεωρείται τόσο ανάλαφρα και
κάποιες φορές
- αν όχι τις περισσότερες- όλα αυτά τα θέματα, τα βίντεο, τις φωτογραφίες που γίνονται viral και μεταδίδονται από "τοίχο" σε "τοίχο", από site σε blogs με μεγάλη ταχύτητα, κάπως "χαζά" και εύπεπτα!

Σκεφτείτε όμως καλά, ότι μέσα από την "ελαφρότητα" τους και την απεμπλοκή τους από τα "βαριά" πολιτικά και κοινωνικά θέματα, μας αγγίζουν, μας κάνουν να χαμογελάμε και κυρίως μας θυμίζουν ότι η ζωή μας δεν αξίζει να διαλύεται στην "σοβαρότητα" των "σημαντικών" γεγονότων.

Ένα παιδί, ένα μωρό, ένα ζώο σε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο, μία ιστορία που θα μας συγκινήσει και ας ξέρουμε ότι είναι φανταστική ή ακόμα και ένα διαφημιστικό, μπορεί να κάνει πιο αισιόδοξους, να μας κάνει να χαμογελάσουμε και γιατί όχι, να μας δώσει μία αφορμή για να δούμε τα πράγματα αλλιώς!

Σε όσους θεωρούν λοιπόν λίγο "ελαφριά" τα θέματα των viral αφιερωμένη η επόμενη ιστορία που εμάς μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Είναι σημαντικό να κάνουμε μία καλή κίνηση, μία καλή πράξη και αυτή με έναν μαγικό τρόπο, διαδίδεται και κάποιες φορές επιστρέφει σε εμάς.

Υπέροχο βίντεο - καμπάνια για την βοήθεια που πρέπει να δίνουμε στους γύρω μας ...

Το μήνυμα των ημερών σε ένα μικρό βίντεο, που έγινε viral


















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή για τον Παύλο Χαϊκάλη και την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του
Ανθή Κουτσουμπού
Δεκέμβριος 22 2014

Ουκ ολίγους χαρακτηρισμούς επιφύλαξε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή για τον Παύλο Χαϊκάλη και την διαβόητη υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του.

"Ο ανόητος όχι μόνο αμαύρωσε την πολιτική ζωή του τόπου, είναι και ηλίθιος χωρίς εισαγωγικά που λέει ότι ‘έκανα τοκογλυφία’ παρέβη το νόμο και θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Ελέγχεται ακόμη από το ΣΔΟΕ για τα 5.000 ευρώ που ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες. Και ο Αποστολόπουλος και ο Χαϊκάλης είναι στο υπερπέραν" δήλωσε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, η κ. Πιπιλή.

Και πρόσθεσε: "Συντάσσεται ο κ. Τσίπρας με την ιστορία Καμμένου – Χαϊκάλη για να βοηθήσει τον συνεταίρο του να βγει στη Βουλή να σώσουν μαζί τη χώρα". Συνεχίζοντας, η βουλευτής της ΝΔ, ανέφερε: "Έφερα (σ. στο στούντιο του ΣΚΑΪ) ειδικό ρολόι και στυλό, έχουμε τον ήχο στο ρολόι, η κάμερα στο στυλό, θα πάω στον Λαζόπουλο να κάνει τη μίξη".

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails