Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Παραινέσεις..

Ρε συ λεβεντόπουλε, μετά από πέντε χρόνια σφαγής της κοινωνίας, το μόνο που
σ' ενδιαφέρει είναι πώς να μαζέψεις 180 κουκιά για να γλυτώσεις τον χοντρό από την φυλακή, και τον εαυτό σου από το ψυχιατρείο;

Και το άλλο που ακούγεται σαν σενάριοτελευταία, αλήθεια είναι;Πως δηλαδή, προσπαθείς έντεχνα να οδηγήσεις Τουρκία και
Ελλάδα σε έμα μίνι-ελεγχόμενο θερμό επεισόδιο,
..προκειμένου να παρατείνεις την θητεία τού δανειστή, για ''Εθνικούς λόγους'';
Ξέρεις παλικαρόπουλε τί έκαναν στους χαρτοκλέφτες στο φαρ-ουέστ την εποχή του Λούκι Λούκ; Πίσσα και πούπουλα! Κι έξω απ' την πόλη!

Θα έκανες τα πάντα, τσικ-λεβέντη, για να παραμείνεις στην εξουσία λίγους μήνες ακόμα; Θα έκανες.
Το καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει πιά χειρότερος κι απ' τον Μεγάλο Ηλίθιο; Το συνειδητοποιείς καθόλου; Και ότι μ' αυτό, έχεις περάσει κιόλας τις πύλες του ανεξήγητου;

Παραιτήσου λεβεντόπουλε, βρες έναν εύσχημο τρόπο να την κάνεις, φύγε, τσακίσου, πώς το λένε;
Το να κάνουμε έκκληση στα πατριωτικά σου αισθήματα δεν έχει καμία χρησιμότητα, καθότι δεν έχεις.
Να επικαλεστούμε την λογική σου και την ευθικρισία σου θα ήταν ειρωνεία.
Να στο πούμε αλλοιώς μπας και το καταλάβεις:

Άμα φύγεις τώρα, μπορεί να βρεθούν και πέντε λαμόγια, και δέκα μαυραγορίτες να σε κλάψουν! Θα σε πάρουν διευθυντή ή προσωπάρχη στις επιχειρήσεις τους.
Αν το τραβήξεις το σκοινί δεν θα βρεθεί ούτε άνθρωπος, ούτε τοκογλύφος, να κατουρήσει στο πολιτικό σου πτώμα. Δεν θα κάνεις ούτε για γκασταρμπάϊτερ στα υπόγεια της Καγκελαρίας.
Σκέψου το.
Μεγάλο παιδί είσαι, λεβέντης, ψηλός, ευάερος και ευήλιος, πράξε ανάλογα.

Γιατί να πας χαμένος για ένα καπρίτσιο;
Εμείς, αντίθετα με σένα, δεν θέλουμε το κακό σου.
Να μη σε βλέπουμε θέλουμε!..




















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


3 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΡΝΑΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥΚΕΦΑΛΗ KAI ΑΙΜΟΒΟΡΑ... !

Απλά-χωρίς τσίμπλες στα μάτια….

Μετά την άνοδο του Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, άρχισαν τα συνοικέσια μεταξύ ΠΟΛ-ΑΝ και Καραμανλικών δεξιών. Έτσι στήθηκαν οι πρώτες γέφυρες, και αποφασίστηκε ο Αντώνης να μπεί στο παιχνίδι , αφού βοηθήσει τον Καραμανλή και το κόμμα. Καραμανλής και Σαμαράς αγωνίστηκαν από κοινού, να αντιμετωπίσουν τους Μητσοτακικούς και το Πασοκ. Στις εκλογές του 2004, ο Αντώνης έριξε την ασπίδα του Πολανιστή και από το παράθυρο επανήλθε στη Νέα Δημοκρατία.
Στις εκλογές του 2007, που έγιναν δήθεν για τα θέματα της οικονομίας, στην ουσία έγιναν για να μπεί ο Σαμαράς στο παιχνίδι και να εμποδίσουν την Ντόρα να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Τότε, δεν είδαν ούτε είπαν τίποτε? Όταν οι ξένοι κάθε μήνα ζητούσαν στοιχεία και ΠΙΕΖΑΝ για την αλήθεια, ούτε ο Καραμανλής, ούτε ο Σαμαράς ‘’είδαν’’ τίποτε.
Σήμερα η Ελλάδα διαλύεται, καταστρέφεται από το κακό χειρισμό της οικονομίας, ενώ Τσίπρας, Καμμένος και Χρυσαυγή του θανάτου, οργιάζουν κυριολεκτικά προκειμένου ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ η Ελλάδα μήπως και ‘’προκόψουν’’.
Συμφώνησαν επίσημα( Ρουσόπουλος: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Σαμαρά), και ο Σαμαράς ‘’εγκαινίασε’’ την πρώτη παρτίδα των παράνομων προσλήψεων. Ο Μπούλης ,’’έκανε’’ πως δεν βλέπει στα όργια των Παυλοπούλειων επιθέσεων για την ενίσχυσή του, και των σαρωτικών επιδρομών των ομάδων των παλιών συναγωνιστών του Σαμαρά, δηλαδή των χρυσαλητών.
Υπεσχέθη ο Αντώνης, να συγκυβερνήσει με την ομάδα των Καραμανλικών εξολοθρευτών της οικονομίας. Η Σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου είναι η πιο τρανή απόδειξη. Το συμπέρασμα είναι ότι, η συνεργασία Καραμανλή-Σαμαρά , που ουσιαστικά κατέστρεψε οικονομικά την Ελλάδα, υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχιστεί , αφού ο Αλέκος είναι η… συμπάθεια του Κώστα, του οποίου ‘’αντιπρόσωπος’’ είναι ο Πάνος.
Δηλαδή ο Σαμαράς, έχει ‘’υπόγειους διαδρόμους επαφής με τον Κώστα και τον Αλέξη. Μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί.
Σήμερα, μόνο σχεδόν ο Καραμανλής απουσιάζει από την προηγούμενη ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση:{{ Μεϊμαράκης, Μαρκογιαννάκης, Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Παιδείας, Δημόσιας Τάξης, και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών … αποτυχημένος ήταν ο Καραμανλής???]]]
Δηλαδή σήμερα μας κυβερνούν οι πρώην ‘’επιτυχημένοι’’ υπουργοί του Καραμανλή !!!
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου.
Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!
Καραμανλής, Σαμαράς, Καμμένος, Μιχαλολιάκος είναι τα πλοκάμια της Λερναίας δεξιάς. Που και που, αλλάζουν κανένα ..κεφάλι ,για να μην τους πάρει είδηση ο λαός.
Και το παιχνίδι συνεχίζεται. Η ΜΑΣΑ συνεχίζεται, η κοροϊδία συνεχίζεται, τα βάσανα του λαού μας συνεχίζονται.
Αυτοί είναι οι ..άνθρωποι του αμετανόητου κ Προέδρου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΘΛΙΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ …
Αμφιβάλλει κανείς σήμερα, ότι οδηγηθήκαμε στη κόλαση από το 2004 μέχρι το 2009, για λόγους ,που ούτε γνωρίζουμε και φυσικά δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε? Μέσα σε πέντε χρόνια μια άθλια κυβέρνηση και ένας ΑΝΙΚΑΝΟΣ και αναίσθητος πρωθυπουργός ΑΝΟΙΞΑΝ τις πύλες της κολάσεως και μας ‘’ΕΣΠΡΩΞΑΝ’’ χωρίς αίσθημα ενοχής, φιλότιμο και υπευθυνότητα. Χωρίς ΛΟΓΟ που να δικαιολογεί την πράξη τους, διπλασίασαν το χρέος στα 300 δις. ευρώ και ‘’εκτόξευσαν το έλλειμμα στο 16% ,δηλαδή κάθε χρόνο, για να επιβιώσουμε χρειαζόμαστε 35 δις. ευρώ το χρόνο για να καλύψουμε το έλλειμμα του προϋπολογισμού μας.
Δηλαδή, ΑΥΞΑΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ κατά 35 δις. ευρώ το χρόνο, αφού ΗΔΗ είχαμε ξεπεράσει τα 300 δις.
Αμφιβάλλει κανείς σήμερα ότι οι προσπάθειες που έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ήταν ότι το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Ελλάδα, μετά την αναισθησία του ..βουδιστή, που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία για άγνωστους αλλά ανέντιμους και ανήθικους λόγους, την υπονόμευση του Καλαματιανού και των άλλων..καμένων εγκεφάλων και ανεγκέφαλων, τόσο της μεσο-ακρο δεξιά,ς όσο και της κουλτουροδιαστελόμενης ..αριστεράς καρδίας και της δεξιάς τσέπης.
Άφησα τελευταίους τους πασοκοκάπηλους της ομάδας Βενιζέλου, των ‘’φαρδιών..μυαλών’’ και των εραστών της ‘’ πολυθρόνας του θρόνου’’.
Σήμερα ο ΛΑΟΣ μας, γνωρίζει την αλήθεια, Γνωρίζει ‘’ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ’’ ο Αντωνάκης για να γίνει πρωθυπουργός, γνωρίζει πόσο μας κόστισε ο Βαγγελάκης για να γίνει..μηδέν, όπως γνωρίζει πόσο μας κόστισε ο Αλέξης για ..να μας μάθει αγγλικά.
Το ΜΟΝΟ που δεν ξέρουμε είναι ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΕΠΑΥΛΗ, της…πεθερά του Πάνου?
Όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού η οικονομία μας, έτσι όπως την ‘’κατάντησε’ ο Καραμανλής και όπως σχεδόν την ισοπέδωσε η αδυσώπητη μανία του Αντώνη, του Αλέξη και των άλλων για εξουσία, βρίσκεται σε πρωτόγνωρο ΝΑΔΙΡ με 1.500.000 ανέργους και τις πιο πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλειστές.
Ταυτόχρονα θρηνήσαμε εκατοντάδες νεκρούς, που δεν θα αυτοκτονούσαν, αν ο Σαμαράς δεν ήταν σαμαράς της κενοδοξίας του.
Σήμερα, ενώ λογικά θα έπρεπε να γίνει πρίν από δύο χρόνια, ο Γιώργος Παπανδρέου δικαιώνεται ΠΛΗΡΩΣ.
ΠΟΙΟΣ (?) άραγε πολιτικός θα του ζητήσει ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ?
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ???

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ..ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ?
Όπως θα παρατηρήσετε, ακόμα και τώρα , δεν έχει γίνει η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ για την αλητεία πρόσληψης του υπαιτίου της χρεοκοπίας της χώρας Γιάννη Παπαθανασίου, υπουργού του δραπέτη Καραμανλή.
Τα δύο κόμματα της Αριστεράς, τα οποία στις τελευταίες εκλογές έλαβαν αθροιστικά το 33% των ψήφων θεωρούν ήσσονος σημασίας απ' ότι φαίνεται τον διορισμό Παπαθανασίου και καταπιάνονται ναι μεν με άλλα σοβαρά θέματα, αφήνοντας ωστόσο ελεύθερο το παιχνίδι στη ΝΔ του Σαμαρά, η οποία έχει μια προφανή στόχευση:

Την αθώωση της περιόδου Καραμανλή και την μη σύνδεση της με την χρεοκοπία της χώρας. Ποιο ήταν το κυρίαρχο αφήγημα; Ότι ο Παπανδρέου και η κυβέρνησή του "χρεοκόπησαν" την χώρα με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και όχι ο Καραμανλής και η κυβέρνηση των Λιάπηδων, Αλογοσκούφηδων, Βουλγαράκηδων, Παπαθανασίου, Στυλιανίδηδων κλπ κλπ.

Για ακόμη μια φορά εμφανίζεται ο "κομπλεξισμός" της Αριστεράς, ανεύθυνης και υπεύθυνης. Τι νοιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ; Μα φυσικά η εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ευτυχώς σ' αυτό το αίτημα, της αποπομπής Παπαθανασίου εμφανίζεται ενωμένο (βλέπε εδώ τις τοποθετήσεις τόσο των στενών συνεργατών του Βενιζέλου Κωνσταντινόπουλου-Αλ Σάλεχ-Δερβένη , όσο και υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου Ραγκούση-Πεταλωτή .
Γι αυτό και δεν ψελλίζει τίποτα για το μείζον θέμα. Είναι αήθες η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να δέχεται την δεξιά αφήγηση της ιστορίας, γιατί αν αποδειχθεί ότι το μνημόνιο ήταν η μόνη επιλογή, με βάση την εγκληματική διαχείριση Καραμανλή, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάψει να έχει λόγω ύπαρξης.

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails