Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ψεκάστε... σκουπίστε! Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού απ'την Κέρκυρα

Με... σβηστές μηχανές ο Ολυμπιακός έφυγε -για 6η φορά- από την Κέρκυρα με το “διπλό” (0-4)
και πλέον περιμένει την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο ντέρμπι κορυφής της Superleague

Τη πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη του (2η σε 5 παιχνίδια) πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα με 4-0 επί της τοπικής ομάδας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Με την έναρξη του ματς ο Ολυμπιακός προσπάθησε να “κλείσει” την Κέρκυρα στα καρέ της και να πιέσει για το γρήγορο γκολ, που όμως δεν ήρθε στη φάση του 7', όταν ο Σέτκους έδιωξε δύσκολα το σουτ του Κασάμι.

Οι “ερυθρόλευκοι” υπερείχαν στα επόμενα λεπτά, αλλά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους, να “παγώσουν” το ρυθμό και να εκμεταλλευτούν κάποια καλή κάθετη πάσα προς τους Γκόμες και Χαβίτο (ο Ισπανός μαρκαρίστηκε αποτελεσματικά). Παρά τις προσπάθειες τους, οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 19', μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Μπενίτες και το πλασέ του Φουστέρ.

Ο Παραγουανός επιθετικός βρέθηκε σε καλή μέρα, αφού ήταν η... πηγή αρκετών επιθετικών προσπαθειών, που όμως δεν κατέληξαν στα δίχτυα (και ο Ντοσεβί δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση από τα δεξιά). Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν στο 34' μεγάλη ευκαιρία για να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0, όταν ο Σέτκους έδιωξε ενστικτωδώς το κοντινό σουτ του Φουστέρ.

Με την έναρξη του δεύτερου ο Ολυμπιακός “καθάρισε” την αναμέτρηση. Στο 50' ο διαιτητής Δημητρόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι (από το ριπλέι δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση), με τον Τσόρι Ντομίνγκες να κάνει το 2-0, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Ελαμπντελαουί πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τους “ερυθρόλευκους” για το 3-0.

Οι Φαίακες προχώρησαν στη συνέχεια σε αλλαγές, προκειμένου να ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί παίκτες ενόψει της σημαντικής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, αλλά έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της... τιμής στο 76', με τον Ρομπέρτο να νικά στο τετ-α-τετ τον Μπόρχα. Το ερυθρόλευκο... πάρτι στην Κέρκυρα ολοκληρώθηκε στο 85' με τον Τσόρι Ντομίνγκες να σημειώνει το τελικό 4-0.









Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails