Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Το... λέει η ψυχή του και έρχεται!

Ο ΠΑΟΚ σε ένα φοβερό ματς, όπου το 1-0 έγινε 1-2, πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Πανθρακικό
με ανατροπή σε 3 λεπτά και έρχεται στο Φάληρο ως πρωτοπόρος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με την ψυχολογία στα ύψη και έχοντας πανηγυρίσει μία από τις πιο δύσκολες νίκες του στην φετινή χρονιά, ο ΠΑΟΚ έρχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως πρωτοπόρος, αφού επικράτησε 3-2 του Πανθρακικού και διατήρησε το +2.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν μόλις στο 7' με τον Σαλπιγγίδη, όμως η ομάδα της Κομοτηνής γύρισε το ματς σε 1-2 με γκολ των Ντιγκινί στο 32' και Τσουμάνη στο 55'. Η αντίδραση ωστόσο του Δικεφάλου ήταν άμεση, αφού ο Παπαδόπουλος στο 62' και ο Περέιρα έγραψαν το τελικό 3-2.

Φουριόζο ξεκίνημα και γκολάρα ισοφάρισης...

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είχε περάσει... αέρα με 4-0 από την Κέρκυρα, μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι Θεσσαλονικείς από τα πρώτα λεπτά πίεσαν ψηλά και μόλις στο 6' «προειδοποίησαν» με το δυνατό σουτ του Σπυρόπουλου, ενώ ένα λεπτό αργότερα έγινε το 1-0! Ο Μάρτενς έβγαλε την σέντρα, ο Παπαδόπουλος βρήκε την μπάλα, αυτή κόντραρε σε αμυντικό και στρώθηκε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος από κοντά έγραψε εύκολα το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Δικέφαλο, ενώ ο Παπαδόπουλος στο 13' από πολύ κοντά με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. Μετά το πρώτο τέταρτο όμως, ο ΠΑΟΚ χωρίς κάποιο λόγο έριξε ρυθμούς και έδωσε... δικαιώματα. Ο Πανθρακικός που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε περάσει το κέντρο, άρχισε να ανεβαίνει και στο 32' έφτασε και στο γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Ντιγκινί με δυνατό σουτ άφησε... άγαλμα τον Γλύκο για το 1-1! Το γκολ αυτό και οι φωνές του Αναστασιάδη, ξύπνησαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου έπαιξαν φουλ επίθεση. Στο 35' μάλιστα απείλησαν με κεφαλιά του Μάρτενς, ενώ στο 45' ο Σπυρόπουλος ολομόναχος μπροστά από κενή εστία, άργησε πολύ και κατάφερε να σουτάρει άουτ...

Το σοκ, η ανατροπή και η χρυσή αλλαγή

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να κυκλοφορεί την μπάλα έξω από την περιοχή του Πανθρακικού και να ψάχνει διάδρομο για να πατήσει περιοχή. Στο 55ο λεπτό ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην κόντρα, ο Λαδάκης έδωσε ωραία στον Τσουμάνη μέσα στην περιοχή, αυτός απέφυγε τον Σκόνδρα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2! Το γκολ αυτό πάγωσε την Τούμπα και έκανε έξαλλο τον Αναστασιάδη.

Στο 61' ωστόσο ο κόουτς του Δικεφάλου με την «χρυσή αλλαγή» του Περέιρα αντί του Σπυρόπουλου, άλλαξε το ματς. Στο 62' ο Παπαδόπουλος με ωραία κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη, έκανε το 2-2, ενώ στο 65' ο Αργεντινός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 3-2!

Και τώρα... Ολυμπιακός!

Μετά την γρήγορη ανατροπή, ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης και με κάποια σουτ των Σαλπιγγίδη – Γκολάσα και Περέιρα έψαξε και το τέταρτο γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε και το 3-2 έμεινε μέχρι το φινάλε. Έτσι λοιπόν, έστω και με... περιπέτειες, ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης»...








Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails