Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις! Η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου

Σε ένα δύσκολο κλίμα παραφιλολογίας για ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές και εν μέσω των διαπραγματεύσεων με την τρόικα,
η κυβέρνηση αποφάσισε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή τη Δευτέρα στις 6 Οκτωβρίου.

Αυτό αποφασίστηκε μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη η κυβέρνηση μετά την έναρξη της νέας Συνόδου της Βουλής θα ζητήσει την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της Βουλής, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις αιτιάσεις του Αλέξη Τσίπρα για άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση θέλει να δείξει την εικόνα της στήριξης των βουλευτών απέναντι στην κυβέρνηση, να δώσει ένα μήνυμα συσπείρωσης, μετά τις ενδοκυβερνητικές κόντρες, αλλά και ουσιαστικά οι δύο πολιτικοί αρχηγοί δείχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις κυρίως στο εσωτερικό τους πως τα ψέματα και οι προεκλογικές δηλώσεις τελειώνουν.

Έτσι η κυβέρνηση με αυτό τον τρόπο απαντά στην εκλογολογία που τις τελευταίες ημέρες έχει φουντώσει έχοντας σίγουρο πως θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης τελικά. Η διαδικασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα και μετά από τρεις ημέρες συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία.

Εκτός από αυτό το μέτρο, η κυβέρνηση θέλοντας να κλείσει μία και καλή τη συζήτηση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, μέσω της κυβερνητικής εκπροσώπου ανακοίνωσε πως η διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα κινηθεί όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και την συνταγματική πρακτική ένα μήνα πριν την λήξη της θητείας του απερχομένου Προέδρου, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2015.

Με αυτό τον τρόπο έτσι η κυβέρνηση και με δεδομένο την πεποίθησή τους πως θα λάβουν ψήφο εμπιστοσύνης, σταματά την κουβέντα για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και κλείνει μία και καλή την κουβέντα περί πρόωρων εκλογών.

Εξερχόμενος του Μέγαρου Μαξίμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως οι δύο αυτές κινήσεις είναι κινήσεις πολιτικής σταθερότητας και εθνικού στρατηγικού προσανατολισμού, ενώ σε άλλη μία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και όσων ζητούν πρόωρες εκλογές υπογράμμισε πως "οι δυνάμεις της ανευθυνότητας, της δημαγωγίας και της μιζέριας δεν θα καθηλώσουν τον τόπο".








Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


3 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Οκτώβριος του 2009,
θα μείνει στην ιστορία , σαν ο μήνας της αποκάλυψης. Ο μήνας που φανέρωσε το πόσο άθλιο, πρόστυχο και αιμοβόρο είναι το παρακράτος του δοσιλογισμού και της… εθνικοφροσύνης και πόσο εύκολα λιποτακτούν οι εθνικοί ‘’ευεργέτες’’ της δεξιάς.
1. [[3% έλλειμμα]],
ψέλλιζε την παραμονή των εκλογών ο ευτραφής πρωθυπουργεύων νεανίσκος ,της δυναστείας των ευκατάστατων κληρονόμων, χωρίς να έχει ιδέα που βρίσκεται το οικονομικό μας πρόβλημα, αφού κυβερνούσαν οι…αυτόματοι ΠΑΚΗδες, ΘΟδωρήδες και λοιποί ..ημιαυτόματοι .. !!! Λούληδες και καλόγεροι.
Είναι ‘’τρελό’’ το πανηγύρι που κάθε μέρα γίνονταν πίσω, δίπλα και εμπρός από τον ευτραφή νεανία της πολιτικής ανημποριάς, της εκλεκτικής ‘’κοψιδοφαγίας’’ και της εξειδικευμένης τυροπιτολαγνείας. Ζούσε για να τρώει, ειδικά τώρα που ήταν και τσάμπα !!
2. 865.000 προσλήψεις από το 2004-2009,
εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
Καλόγηροι και ..πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν , αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
3. Με 120.000 ευρώ,
αγόραζες ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Καπανδρίτι και αλλού…. Κι όμως η προκλητικότητα, η αδιαφορία και ο ’’ετσιθελισμός’’ αποτελούν τα ..όπλα τους συστήματος.
4. 35 ΔΙΣ ευρώ έλλειμμα
και ο ανενδοίαστος μεγαλοκληρονόμος δεν συγκινήθηκε δεν..δάκρυσε. Πήρε τα όρη και τα βουνά ψάχνοντας για ‘’κοψίδια’’ και γελαδόγαλο .
Λιποτάχτησε, όπως ήταν η οικογενειακή συνήθεια και περιμένει…, όπως ήταν η οικογενειακή συνήθεια.
Έτσι είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί όλοι οι πολιτικάντηδες ξεσηκώθηκαν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, αφού τράβηξε τις κουρτίνες και φάνηκε η πρόστυχη γύμνια των εξουσιαστών.
5. 6% του ΑΕΠ σε ένα χρόνο,
έπεσε το έλλειμμα, και η Ελλάδα άρχισε να αναπνέει. Και τότε ξύπνησαν τα φίδια ,που τόσο καιρό κοιμόντουσαν ΧΟΡΤΑΤΑ !
Φώναζε, έγραφε, μιλούσε, ο Γιώργος Παπανδρέου,
με αγωνία και τρόμο, που έβλεπε το κράτος του Αντώνη, το κράτος της Ντόρας, το κράτος του Πάκη, το κράτος του Στυλιανίδη, το κράτος Αλογοσκούφη, το κράτος, του Παπαθανασίου, το κράτος του Βατοπεδίου, το κράτος των ομολόγων, το κράτος των κουμπάρων, το κράτος των Ψωμιάδηδων , το κράτος των Λυκουρέζων, το κράτος των όμορφων και των κουνιστών , το κράτος της Σαλώμης ! το κράτος των καμένων να διαλύει την Ελλάδα και να μας οδηγούν στο γκρεμό !
Βρέθηκε λοιπόν ένας Έλληνας πολιτικός ,
με μερικούς αποφασισμένους συνεργάτες και άρχισε να ξηλώνει κυριολεκτικά τα τείχη της διαφθοράς και πέσανε πάνω του όλες οι ΗARD- βδέλλες της διαπλοκής.
΄Εδωσαν και δίνουν
τον υπέρ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ αγώνα, γνωρίζοντας ότι έρχεται το τέλος τους. Και φέρνουν ως παράδειγμα..επιτυχίας τους !την αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής ο εμπνευστής και δημιουργός του ΑΣΕΠ, ο έντιμος καθ όλα πολιτικός, ευπατρίδης και Έλληνας, ο Αναστάσιος Πεπονής .
Και νόμισαν ότι όλες οι εποχές είναι ίδιες !!!!
ΥΓ.
Απορία(;) προκαλεί , που ΚΑΝΕΙΣ ..ευπατρίδης δεν θυμάται το πρόγραμμα του Αντώνη, προεκλογικά και μετεκλογικά.
Εκτός αν είσαστε όλοι ευχαριστημένοι που ο σχοινοκαθαρτήρας οσονούπω, φτάνει στο λαιμό σας.
Μια ζωή πόρνη και αδέξια !!!!
Μια ζωή ΕΠΑΡΑΤΗ …..

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ‘’ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ’’ .
Θυσιάζουν την Ελλάδα οι τρείς εξουσιολάτρες, Τσίπτρας, Καμμένος και χρυσο..ΣΙΑ, ενώ τότε που έπρεπε να βοηθήσουν, ‘’έτρωγαν σίδερα’’ και έκαιγαν όνειρα, ελπίδες και ανθρώπους. Εμποδίζουν και καταπολεμούν την όποια θετική ενέργεια γίνεται, για να έλθουν οι καμένοι Στρατούληδες, Κουίκς, και οι Λαγοί να μας σώσουν?
Θα διώξουμε τους εγκληματίες Αντώνη και Βαγγέλη, για να μας σώσουν οι αγράμματοι, οι φαύλοι και οι ληστές?
Με ποια προσόντα άραγε? Την Γνώση ? Τις γνωριμίες? Την ομαδικότητα? Το πρόγραμμα? Ή την αγάπη για την εξουσία και ΤΟ ΕΥΡΩ ???
Σήμερα άραγε, τι ζητάνε? Να έλθουν αυτοί να εφαρμόζουν ‘’καλλίτερα’’ τα προγράμματα σωτηρίας του Γιώργου Παπανδρέου??
Ντροπή σας ‘’μαύρα κοράκια….»!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ???
Ο Σαμαράς ισχυρίζεται πως μας έσωσε. Υπάρχει κανείς που τον πιστεύει και τον εμπιστεύεται να συνεχίσει? ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!!!!
Ειδικά τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα, αφού η οικονομία μας, έτσι όπως την ‘’κατάντησε’ ο Καραμανλής και όπως σχεδόν την ισοπέδωσε η αδυσώπητη μανία του Αντώνη, του Αλέξη και των άλλων για εξουσία, βρίσκεται σε πρωτόγνωρο ΝΑΔΙΡ με 1.500.000 ανέργους και τις πιο πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλειστές. Ταυτόχρονα θρηνήσαμε εκατοντάδες νεκρούς, που δεν θα αυτοκτονούσαν, αν ο Σαμαράς δεν ήταν σαμαράς της κενοδοξίας του.
ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ???
Σήμερα, με το αιμοβόρο πολυνομοσχέδιο ψηφισμένο, με τον ποταμό αφαίμαξης του αίματος των Ελλήνων να ‘’μπαίνει στο αυλάκι’’, ο Σαμαράς μας έβγαλε στη στράτα της διαπόμπευσης. Τι …πλεόνασμα ? Τι …ανάπτυξη ? Τι…μηδενισμό σχεδόν της ανεργίας, μας λέει, κι ας υπάρχουν 1.500.00ο άνεργοι που προήλθαν από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή της οποίας ήταν ΒΑΣΙΚΟΣ συντελεστής και …εκκολαπτόμενος πελαργός της μνημονιακής ‘’εξαφάνισης’’.
Το ‘’αόρατο’’ …θαύμα Σαμαρά σε όλους τους Έλληνες , είναι μόνο..ορατό στους μεθυσμένους σταυροφόρους της νταβατζίδικης ‘’ενημέρωσης’’. Σήμερα ζούμε, φαινόμενα και γεγονότα πρωτόγνωρα για όλους τους Έλληνες πλην των ερμαφρόδιτων κομματικά και ιδεολογικά παραπολιτικών μας.

ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Σήμερα, και εν όψει εκλογών, πρέπει να αποφασίσουμε για το μέλλον της Ελλάδας και των παιδιών μας και όχι να συνεχίσουμε τυφλωμένοι από το στενό κομματικό μας παρελθόν που τόσα κακά επισώρευσε στην πατρίδα μας.
Επί τέλους ας δούμε και λίγο την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι την επιδιωκόμενη φανταστική ευημερία του Αντώνη και του Βαγγέλη.
Σήμερα λογικά, θα πρέπει να σκεπτόμαστε ΄ποσο καλλίτερα θα είμαστε όλοι και πόσες ελπίδες εργασίας θα είχαν τα παιδιά μας , αν η προδοσία των ντόπιων και των ξένων …Μπαρόζων, δεν έβαζε φρένο στα πρώτα επιτυχή αποτελέσματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ αναγνώρισης και βαθμού αποτελεσματικότητας?
ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ την νόμιμη κυβέρνηση του 43%, ΠΡΟΔΩΣΑΝ τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ανέτρεψαν το οικονομικό πρόγραμμα σωτηρίας και ΕΠΕΒΑΛΑΝ εγκληματικά φορολογικά μέτρα που οδηγούς τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και στη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ !

ΣΧΟΛΙΟ: Λένε πολλοί κακόβουλοι, ότι ο Παπανδρέου μας οδήγησε στο μνημόνιο και μας..κατέστρεψε, εκτελώντας ..εντολές και ..σχεδιαγράμματα.
Αν όντως ήταν έτσι, γιατί τον άλλαξαν, τον πρόδωσαν, τον συκοφάντησαν και έφεραν τους ..άλλους που μας ‘’οδηγούν’’ στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ??
Ο Γιώργος Παπανδρέου δικαιώνεται ΠΛΗΡΩΣ.
ΠΟΙΟΣ (?) άραγε πολιτικός θα του ζητήσει ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails