Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Όσα έπιασε ο φωτογραφικός φακός στη Χαλκιδική

Ο Ανδρεας ο καθρεπτακιας ,πιο κατω περιλαμπροι πνευματικοι αστερες.
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΟΦΙΑ,ο ΣΙΟΥΦΑΣ με την εισπρακτικη και η ΟΛΓΑ που την εχει .....
ψωνισει και θελει να γινει και αρχηγος ...
ΑΥΤΕΣ τις φωτο βλεπει ο λαος και θα τους καταψηφισει...



ο





























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


4 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ.. ΝΕΩΝ ΙΔΕΩΝ
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ
Στις 13 Απριλίου 1992, έδιωξε από το Προεδρικό Μέγαρο ο Καραμανλής τον Σαμαρά, ως ανίκανο και επικίνδυνο!
Στις 13 Απριλίου του 1992 συγκλήθηκε το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ υπό τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Κατά τη διάρκεια της ...
συνέντευξης τύπου, μετά τη σύνοδο, ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αποπομπή του Αντώνη Σαμαρά από την κυβέρνηση και ακολούθως ανέλαβε ο ίδιος το υπουργείο Εξωτερικών, καθώς ο υπουργός είχε προηγουμένως διαφοροποιηθεί από την κυβερνητική γραμμή παρουσιάζοντας στη σύσκεψη σημείωμα με επτά σημεία δράσης, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού.

Κατά το Β΄ Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών στις 13.4.1992, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο Σαμαράς επεχείρησε να υπαγορεύσει στους πολιτικούς ηγέτες το υπερφίαλο σχέδιό του «Επτά σημεία προγράμματος δράσης» το οποίο απερρίφθη από όλους τους παρισταμένους και εν συνεχεία
ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Καραμανλής του ζήτησε επιτακτικά να αποχωρήσει(ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ !)
Με την σύμφωνη γνώμη του Κ. Καραμανλή και των πολιτικών αρχηγών
απεπέμφθη εκείνη την ημέρα ο Σαμαράς από το ΥΠΕΞ.

«Η πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου όσο είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κ. Καραμανλής θα είναι κλειστή για τον Σαμαρά», έλεγαν στενοί συνεργάτες του, και πράγματι έτσι συνέβη.
Ο Σαμαράς θα συνεχίσει να επιτίθεται αναιδέστατα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή με κάθε αφορμή, διατηρώντας τις ίδιες αδιάλλακτες θέσεις επί της εξωτερικής πολιτικής.
Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα και αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία.
ΥΓ.
Εσείς τα ξεχάσατε όλα ,παλιά και ΝΕΑ και τον ψηφίσατε για ..πρωθυπουργό!
Γιατί μωρέ Έλληνες;

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !
Οι Έλληνες, είχαν πολλά χρόνια να δοκιμάσουν στο πετσί τους πραγματικά ,τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ! Από το 1993.
Σήμερα ,κυβέρνηση και συνιστώσες της βρώμικης δεξιάς, μας θυμίζουν , όλα αυτά που εμείς οι μεγαλύτεροι είχαμε ζήσει.
Σήμερα τα παιδιά μας, έχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το ειδεχθές προνόμιο, να ζήσουν από πρώτο χέρι τη δεξιά, τα αγκάθια της, και τα κατακάθια της.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ το μήνυμα του ‘’ ΟΧΙ’’, αποκαλύπτει , ότι οι δυνάμεις του σκότους, του παρακράτους, του φασισμού, οι εχθροί του λαού και της δημοκρατίας, βρίσκουν έδαφος να επιβιώνουν μέσα στη δημοκρατική –ανθρώπινη φύση της λήθης, της ανθρώπινης αγάπης και αλληλεγγύης.
Αυτός είναι ο κάθε φασισμός κυριολεκτικά, ένα φίδι που περιμένει να πλησιάσεις.
Σήμερα την Ελλάδα ‘’διαχειρίζεται’’ η δεξιά και η αδέξια πανσπερμία.
Η δεξιά του Κωστάκη, του Αντώνη, του Βαγγέλη, της Ντόρας, του Πάκη, του Καμμένου, του Χατζηνικολάου, Μιχαλολιάκου, του Καρατζαφέρη, του…Λιάπη, του… Ανδριανού, του ..Βουλγαράκη, του..Μεϊμαράκη, του Στυλιανίδη, του Νικολόπουλου, του Βορίδη , του Γιωργιάδη, του Ψωμιάδη, του Παπαγεωργόπουλου, του Τζαμτζή, της Βούλτεψη, του Στρατηγού Άνεμου, των λοιπών,,,εθνικοφρόνων και των συνοδοιπόρων.
Δεν υπάρχει αναγνώριση ούτε εθνικής προδοσίας, ούτε καλπονοθείας, ούτε ΚΛΟΠΗΣ , ούτε ..λάθους , ούτε συγγνώμης. ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΘΕΝ ! αλλά μόνον ΕΣΧΕΣ!!! Με άνεση και κυβερνητική και δικαστική πολλάκις κάλυψη, καλλιεργούν’ τον αγρόν του ‘’πάρτα όλα’’. Πάντοτε κυβερνούσε και πάντοτε κάθε τριάντα σαράντα χρόνια μας ΠΤΩΧΕΥΑΝ για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ και να συνεχίζουν να μας κρατούν σκλάβους και ομήρους.
Πάντοτε ΕΚΛΕΒΑΝ το λαό εν ψυχρώ, και πάντα εύρισκαν ‘’κάποιον’’ να του φορτώσουν τις ευθύνες τους. Κοιτάξτε πόσα ακίνητα και τι περιουσία διαθέτει ο καθένας, από πού την απέκτησαν, τι φόρους πληρώνουν και πως, αφού μπήκαν οι παππούδες τους στην πολιτική ξεβράκωτοι, μέχρι σήμερα οι απόγονοι κυβερνούν ακόμη αφού όμως έγιναν και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ !!!
Ελπίζουμε, αυτή τη φορά να τιμωρηθούν όλοι οι δεξιόστροφοι εγκληματίες και οι αριστερόστροφοι συνέταιροι. Βλέπεις , όπου υπάρχει φονιάς, υπάρχουν και συνεργάτες. Η ψήφος μας πρέπει να γίνει δύναμη προοπτικής και μελλοντικής ελπίδας για την Ελλάδα μας για τα παιδιά μας.
Πάντα στην Ελλάδα η δεξιά και κάθε φορά, αλλάζει αρχηγούς, ενώ στην κυβέρνηση ή στην εξουσία, συμμετέχουν όλοι οι απόγονοι των γνωστών πατριδοκάπηλων κοτζαμπάσηδων, συνεργατών της τουρκοκρατίας.
Ας θυμόμαστε σήμερα γιατί δεν πτωχεύσαμε, ποιος αγωνίστηκε μόνος του με όλα τα θεριά, και σε ποιον τελικά επεχείρησαν να του ‘’φορτώσουν τις ευθύνες’’???
Στο χέρι μας είναι ΗΡΕΜΑ, ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ και σωφροσύνη, να αντιμετωπίσουμε όλους εκείνους που μας έφεραν στο γκρεμό.

Ας θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ, ότι φασισμός σημαίνει διχόνοια και μίσος και εκμετάλλευση, γιατί μόνο έτσι επιβιώνει..
Σημαίνει θάνατος και αίμα, για να συνεχίζουμε τις μετεμφυλιακές διαμάχες και διαφορές, ενώ οι ‘’μεγάλοι’’ τόσο στη βουλή όσο και εκτός είναι όλο αγάπες και ..αρώματα.
Ποιος λοιπόν έδωσε τα πάντα για να μη πτωχεύσουμε??
Ποιος σήκωσε μόνος του το σταυρό ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΩΝ ΜΑΣ ????


Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΞΙΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΧΡΕΟΚΌΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΓΩ ???
Φίλοι μου αδέξιοι, ποιος ψήφισε το Σαμαρά και ποιος τον ‘’νομιμοποίησε’’??
Διαβάζω τόσα να γράφετε εναντίον του Σαμαρά, και μάλιστα οι Νεοδημοκράτες και ειδικά οι Ανελεύθεροι και οι χρυσαυγίτες. Γιατί ρε παιδιά? Όλοι το ίδιο δεν είσαστε? Υπάρχει Χρυσαυγίτης που δεν είναι δεξιός, όπως υπάρχει δεξιός που να μην είναι χρυσαυγίτης. Ο Ψωμιάδης, ο Πολύδωρας, ο Καμμένος, ο Παυλόπουλος, ο Ζαγορίτης, ο Παπαθανασίου και τόσοι ακόμη δεν είναι ακροδεξιοί? Υπάρχει ‘’ολίγον..δεξιός’’ κατά το ‘’ολίγον έγκυος?’’
*Με το ζόρι σας έβαλε να τον ψηφίσετε? Όχι βέβαια. Ο Σαμαράς, κι όσοι ήταν χρόνια πίσω του και τον ‘’συντηρούσαν’’ αντελήφθησαν , ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν απρόβλεπτος και περισσότερο ΕΝΤΙΜΟΣ από όλους. ΄Έτσι ετοίμασαν την ανατροπή του..
*Τι έκαναν λοιπόν?
Σε έπεισαν να τον ψηφίσεις, αφού η κίνηση του Σαμαρά να προσλάβει 270 υπαλλήλους ήταν ΔΟΛΩΜΑ, για άνεργους και για πεινασμένους. Έτσι ξεχάσατε τον ‘’ΕΦΙΑΛΤΗ του 93’’, και αναστήσατε το παραπολιτικό ΚΑΘΑΡΜΑ του 2010. Ο Σαμαράς ήταν και είναι ο ίδιος πολιτικός ΙΟΥΔΑΣ! Η πολιτική προδοσία, η κακία, η άγνοια και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ !! είναι στο αίμα του. Δεν ξέρατε ποιος ήταν ο Σαμαράς? Ο κολλητός του ΑΒΕΡΩΦ και ο θετός γιος του Μητσοτάκη? Τι άλλο θέλατε? Δεν μάθετε ότι έρριξε το Μητσοτάκη για τη ΖΗΜΕΝΣ?? Μα αυτό το γνωρίζουν και οι κότες. Είδατε πως τον ετοίμασαν οι Γερμανοί, αφού ήξεραν και κανόνιζαν την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα?
Ποιος ανέβασε τον Σαμαρά στην εξουσία και ΕΡΡΙΞΕ τον Παπανδρέου? Μα οι Γερμανοί σίγουρα. Ξεχνάτε Γιουγκοσλαβίες και σύνορα? Ξεχνάτε ΖΗΜΕΝΣ και Κόκκαλη? Ξεχνάτε εκλογές του 2000 και Σημίτη?
Ξεχάσατε την προδοσία στον Παπανδρέου και τον τρόπο ανατροπής του? Ξεχάσατε την συνεργασία με τον Βαγγέλη και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της δημόσιας περιουσίας?
Τι ψάχνεις να βρείς σήμερα ποια είναι η σχέση των Σαμαρικών με το ΦΑΣΙΣΜΟ των Χρυσαυγιτών?? ΜΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑΑΑΑ!
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ‘’ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ’’??? ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!


Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΛΙΠΟΤΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΟΙ ΑΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΟΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ
Είναι πια όρος ’’ απαράβατος’’ η Καραμανλική λιποταξία εν ώρα μάχης.
Είναι πια ‘’όρος’’ ότι η δεξιά λιποταχτεί ΠΑΝΤΑ! κατόπιν εντολών και προσωπικών υστεροβουλιών. Την ‘’φέρνουν’’ στην εξουσία και ΞΕΡΕΙ ! πότε να λιποτακτήσει
Η ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ όμως του Κωστάκη, ξεχωρίζει ,διακρίνεται και ΠΡΟΚΑΛΕΙ κάθε έλληνα που σήμερα υποφέρει και βασανίζεται.
ΔΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Κύριε Πρωθυπουργέ, χρεοκοπούμε, κύριε Καραμανλή, χρειαζόμαστε επειγόντως 60 Δις.
Το ένα(1) Δις.ευρώ την εβδομάδα που δανειζόμαστε, δεν είναι αρκετό. Μας πήραν είδηση, και όπως ξέρετε! οι Ευρωπαίοι αρμόδιοι, απειλούν να ενημερώσουν και τους Έλληνες.
Πρέπει επειγόντως να πάρουμε σκληρά μέτρα, γιατί βουλιάζουμε και η Ευρώπη αρνείται να μας δανειοδοτήσει πλέον. Το έλλειμμα υπερβαίνει τις δυνάμεις μας. Έχουμε ΗΔΗ στέρηση εσόδων 12, 7 δις ευρώ και αύξηση των δαπανών κατά 47 δις ευρω. Χρειαζόμαστε 60 δις ευρώ , σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Όλοι γνωρίζουν, την κατάσταση της οικονομίας και μας ΠΙΕΖΟΥΝ να πάρουμε μέτρα. Κάθε μήνα έρχεται κάποιος ευρωπαίος να κάνει έλεγχο. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο.
Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά:
‘’αφήστε τα για αργότερα!!!
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ??
Πτωχεύαμε, ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ!! και αδιαφορούσαν σαν να περίμεναν(ήθελαν?) τη χρεοκοπία???
Είναι να τρελαίνεται κανείς διαβάζοντας και ζώντας τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Ο Πρωθυπουργός αδιαφορεί στην χρεοκοπία που έρχεται, ο Σαμαράς ‘’κάνει’’ πως δεν άκουσε και ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ να εκφράσει την γνώμη του, ενώ όλοι τους σχεδόν οι ομοϊδεάτες, ‘’βγάζουν’’ τα μαύρα βρώμικα λεφτά τους στο εξωτερικό και κανείς από την κυβέρνηση δεν λέει μια κουβέντα στο λαό. Ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης και κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης υπουργεύων και μη , διορίζει αφειδώς ‘’ψήφους’’ και ο ράθυμος ‘’εκτελεστής’’ των αμνών υπογράφει χωρίς δισταγμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς φιλότιμο και χωρίς εθνική συνείδηση γι το που θα βρούμε λεφτά να τους πληρώσουμε, για το που πάει η χώρα ?.
ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ???
Να γίνουν εκλογές, να κερδίσει ο Παπανδρέου, να του χρεώσουνε τη χρεοκοπία της χώρας και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να διπλασιάσουν αυτοί τα ΜΑΥΡΑ ΄Η, ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ???
Δηλαδή όλοι αυτοί που φώναζαν εναντίον του Παπανδρέου, που ‘’οργίζονταν’’ που ‘’έκλαιγαν’’ το έκαναν από στενοχώρια επειδή δεν πτωχεύσαμε?
ΔΙΠΛΟ το βρώμικο παιχνίδι:
1. Είτε πτωχεύουμε και ‘’θησαυρίζουμε’’ , είτε τα ‘’ρίχνουμε’’ όλα στον Παπανδρέου και τον ρίχνουμε.
2. Και αφού δεν πτωχεύσαμε, έριξαν τον Παπανδρέου, ήλθαν πάλι στην εξουσία και εξακολουθούν ούτε να πληρώνουν, ούτε να τιμωρούνται για όσες παρανομίες έκαναν, ούτε να φέρνουν τα λεφτά τους πάλι και να εξηγούν που τα βρήκαν.

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails