Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Απολαυστικός Ψινάκης: Ο Δήμος ήταν ένα μπουρδέλο… και μάλιστα άτακτο [βίντεο]

Για άλλη μία φορά ο Ηλίας Ψινάκης ήταν απολαυστικός και ειλικρινής,
αυτή την φορά έχοντας τον ρόλο του δημάρχου και ζήτησε από τους εργαζόμενους να είναι καθαροί και να κάνουν μπάνιο.

Ο μάνατζερ ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του στον Δήμο Μαραθώνα λέγοντας αρχικά πως εδώ «δεν είναι απλά μπουρδέλο γιατί τα μπουρδέλα έχουν τάξη, εδώ δεν υπάρχει τάξη, είναι ακατάστατο». Επίσης ζήτησε από τους εργαζόμενους του Δήμου να είναι ευγενικοί, χαμογελαστοί και εξυπηρετικοί με τους πολίτες.

«Θα σας παρακαλούσα να είστε καθαροί, λουσμένοι και να μην βρωμάτε. Να είστε επίσης ευγενικοί με τον κόσμο και εργατικοί .Θα με φάτε στη μάπα για 5 χρόνια και θα σας φάω κι εγώ άλλα τόσα» είπε με χιούμορ ο Ηλίας Ψινάκης. Κλείνοντας την ομιλία του ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους να τον αποκαλούν «Ηλία» και όχι «κύριε δήμαρχε».







Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails