Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Διέκοψε τη συνέντευξη τύπου…για να τραγουδήσει “happy birthday” στη Μέρκελ ! (βίντεο)

Είναι από τις λίγες φορές που βλέπει κανείς την Άνγκελα Μέρκελ να χαμογελά
. Λίγο τα γενέθλιά της, λίγο ότι είχε τελειώσει η Σύνοδος Κορυφής, το… “έσκασε” το γέλιο όταν Γερμανός δημοσιογράφος άρχισε να της τραγουδάει το Happy Birthday.

Κυριολεκτικά, μη νομίζετε τίποτα άλλο. Διέκοψε τη συνέντευξη Τύπο της Γερμανίας καγκελαρίου μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. για να τραγουδήσει στη Μέρκελ.

Ο δημοσιογράφος της δημόσιας γερμανικής ραδιοτηλεόρασης ZDF προέτρεψε και τους υπόλοιπους συναδέλφους του να τον ακολουθήσουν, αλλά εκείνοι σίγησαν.

Χάρηκε τόσο η Μέρκελ που έκανε και χιούμορ: “Θα έπρεπε να είχα τραγουδήσει κι εγώ, θα ήταν καλύτερα”, είπε.

“Καληνύχτα. Σας ευχαριστώ για τη σερενάτα”, είπε ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά τη 1:30 π.μ. (τοπική ώρα, 02:30 ώρα Ελλάδας).






















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails