Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αυτή είναι η οικιακή βοηθός που υπνώτιζε την αφεντικίνα της κι έκλεβε κοσμήματα εκατομμυρίων

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες της 47χρονης αλλοδαπής, η οποία έδινε
μεγαλύτερες δόσεις φαρμάκων στην ηλικιωμένη, για την οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός κι αφού την υπνώτιζε, αφαιρούσε χρηματικά ποσά και κοσμήματα τεράστιας αξίας.


Όπως ανακοινώθηκε, η 47χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Γεωργίας, συνελήφθη στις 20-05-2014 από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, γιατί όσο εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της συζύγου γνωστού κοσμηματοπώλη, χορηγούσε μεγαλύτερη, από την προβλεπόμενη, δόση φαρμάκων, στην 73χρονη, προκειμένου εκείνη να βρίσκεται συνεχώς σε κατάσταση ύπνωσης.


Φωτό - ΕΛ.ΑΣ.

Στη συνέχεια, αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ρούχα, η αξία των οποίων ανέρχεται στο εξωπραγματικό ποσό των 2.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για την NARSIA DILANA του IPOLITE και της JULIETA, που γεννήθηκε το 1967 στη Γεωργία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί “στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτής και σε άλλες αξιόποινες πράξεις”.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails