Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟ: Υπουργός παρενέβην σε αστυνομικό γιατί έκανε το καθήκον του – Το βίντεο μπορεί να κάψει κόσμο…

Παρέμβαση σε αστυνομική επιχείρηση να σταματήσει έκανε
νυν υπουργός της κυβέρνησης με την απαίτηση ο επικεφαλής των αστυνομικών να κάνει τα στραβά μάτια και να μην προχωρήσει στην εφαρμογή του νόμου.
Η όλη διαδικασία καταγράφηκε σε video που έχει...
αποσταλεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς και δείχνει τον υπουργό από την Βόρεια Ελλάδα να συμβουλεύει τον διοικητή της Τροχαίας Μουδανίων Μανώλη Αντωνιάδη να αφήσει τον ηχολήπτη ήσυχο και να μην του υποδεικνύει να κατεβάσει την ένταση της μουσική παρότι είχε καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας κατά τις βραδινές ώρες.


Όλα αυτά συνέβησαν σε συναυλία του Αντώνη Ρέμου στα εγκαίνια πεντάστερου ξενοδοχείο στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Ο λαϊκός τραγουδιστής αποκαλούσε κατά την διάρκεια της συναυλίας επικίνδυνους του αστυνομικούς της Χαλκιδικής και τους παρακινούσε να συλλάβουν αυτόν και όχι τον ηχολήπτη της συναυλίας. Όλα αυτά έχουν κινηματογραφηθεί σε video. Βέβαια δεν μάθαμε την συνέχεια με τον αστυνόμο Αντωνιάδη.


Ποιός προσήχθη στο αυτόφωρο και τί είδους πίεση δέχθηκε από τον συγκεκριμένο υπουργό. Στο video καταγράφηκε μια συνομιλία διάρκειας επτά περίπου λεπτών μεταξύ υπουργού και αστυνομικού.

Μήπως ο στρατηγός Βορείου Ελλάδος πρέπει να δει το θέμα που προέκυψε γιατί το video μπορεί να κάψει κόσμο;


















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails