Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι

Έχει ξεμωραθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και μετατρέπει τον Οίκο του Θεού σε
Οίκο Εμπορίου, η είναι έρμαιο ενός κυκλώματος που ροκανίζει εκατομμύρια ευρώ μέσα από τις περίφημες ΜΚΟ;

Το να βλέπεις να υποδέχεται στην Αρχιεπισκοπή το μπουλούκι ενός τηλεσώου, την στιγμή που δεν έχει βγάλει άχνα για την σκληρή μνημονιακή πολιτική λιτότητας ενός χυδαίου πελατειακού κράτους, είναι αποκαλυπτικό της υποκρισίας της Εκκλησίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συντελεστές της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας «Μια Χώρα, Μια Φωνή», Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου, πραγματοποίησαν επίσημη(!) επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, με αφορμή τη συμμετοχή τους στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου με πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και με σκοπό να συνδράμει στους σκοπούς και τις ανάγκες της ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο «Μια Χώρα, Μια Φωνή» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της ΜΚΟ «Αποστολή» και στο πλαίσιο αυτό οι τέσσερις coaches του «The Voice» συναντήθηκαν σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και συζήτησαν για τις δράσεις της οργάνωσης και για τη σύμπραξή τους, προκειμένου να βοηθήσουν στον ιερό σκοπό της.

Η περίφημη ΜΚΟ "Αλληλεγγύη" μετονομάσθηκε σε ΜΚΟ "Αποστολή" και συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της.

(Όλα τα κορίτσια στον Οίκο του Θεού με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντ1, βεβαίως βεβαίως...)

Και μην μας πουν για το φιλανθρωπικό έργο της γιατί και ο Αλαφούζος με τον ΣΚΑΙ κάνει φιλανθρωπικό έργο βοηθώντας τα υποψήφια πτώματα που προκαλεί η Τρόικα την οποία προπαγανδίζει το κανάλι του.

Το ίδιο και τα υπόλοιπα κανάλια.

Ευτυχώς το πόσο σούργελο είναι αυτό το κράτος και οι πάσης φύσεως θεσμοί του, το έχουν πάρει χαμπάρι και οι δανειστές με αποτέλεσμα ο Τόμσεν να δυσκολεύει για μια ακόμη φορά την καταβολή της δόσης.

Όσο για τον Ιερώνυμο θα προτιμούσαμε να σφίξει το χέρι της γυναίκας της οποίας ο σύζυγος αυτοκτόνησε προχθές παρά της Βανδή.

Διαβάσετε στη συνέχεια το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Κατή που δημοσιεύθηκε στην Ελευθεροτυπία για τα όργια εκατομμυρίων ευρώ διασπάθισης δημοσίου χρήματος (λεφτά δηλαδή που πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα) από την ΜΚΟ Αλληλεγγύη.
















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails