Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΘΡΑΣΟΣ αλητών στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ!

Άκουσον άκουσον!
“Ο κόσμος καταψήφισε αυτούς που τους κάνανε μαύρη τη ζωή μέσα στο δεδομένο της χαλαρής ψήφου…” τόνισαν χαρακτηριστικά πριν λίγο στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε.

Το μνημονιακό ΣΚΑΙ δηλαδή που έδινε μέχρι τώρα προγνωστικά ότι προηγείται ο Σαμαράς , ο Σγουρός και ο Σπηλιωτόπουλος τώρα κάνουν ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

Ήταν εύλογη λένε η απόφαση του κόσμου. Μέχρι πριν λιγες ώρες και κατά τη διάρκεια όλης της προεκλογικής περιόδου μας είχαν ζαλίσει τα αυτιά με τον Σαμαρά και την κυβέρνηση.

Τώρα τι έγινε; Ήταν εύλογη η απόφαση του κόσμου; Μα καλά ποιον δουλεύουν; Πάει η κωλοτουμπα σύννεφο! Στροφη 180 μοιρών μέσα σε λίγα λεπτά.













Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails