Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η ΠΙΟ ΨΥΧΡΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!

Μπορεί να μπήκαμε στον Μάρτιο και η Άνοιξη να κοντοζυγώνει ημερολογιακά, ωστόσο
ο χειμώνας δηλώνει παρόν σε όλη την ανατολική Ευρώπη και την χώρα μας, με αρκετό κρύο, ενώ χιόνια εμφανίστηκαν ακόμα και σε πεδινά τμήματα της βόρειας χώρας, αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην κεντρική Ελλάδα.

Μετά τις 16-17 Μαρτίου, ιδιαίτερα ψυχρές αέριες μάζες θα φέρουν πολύ κρύο αλλά και χιόνια ως και σε πεδινά τμήματα της ανατολικής, βορειοανατολικής Ευρώπης. Μάλιστα, αυτή η κατάσταση φαίνεται να διατηρείται περίπου ως και τα τέλη του μήνα στα συγκεκριμένα τμήματα της ανατολικής, βορειοανατολικής Ευρώπης. Ο χειμώνας για χώρες όπως είναι η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ρουμανία, αλλά και για χώρες της Σκανδιναβίας, καλά κρατεί και θα διατηρηθεί ως και τα τέλη περίπου του Μάρτη.

Τώρα για το αν επηρεαστεί από κάποιο τμήματα κρύο με χιόνια και η χώρα μας μετά τις 16-17 Μαρτίου, δεν είμαστε ακόμα σε θέση να το απαντήσουμε, ωστόσο υπάρχουν πιθανότητες για να επηρεαστεί μόνο η βόρεια Ελλάδα, από κάποια κατάβαση κρύο με χιόνια σε πολύ χαμηλά υψόμετρα. Πιο σίγουροι για το αν επηρεαστεί και η Ελλάδα, θα είμαστε μετά τις 14-15 Μαρτίου. Σίγουρα ο χειμώνας πάντως, ακόμα δεν τελείωσε, γι' αυτό μην ετοιμάζεστε να βγάλετε τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σας ενδύματα.

Ως περίπου και τις αρχές Απριλίου, η πιθανότητα να κατέβει κρύο προς την χώρα μας, είναι πολύ μεγάλη, γι' αυτό καλύτερα να έχουμε ακόμα στην άκρη τα χειμερινά μας ρούχα. Γενικότερα πάντως, αναμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της Άνοιξης, πολλές βροχές στην χώρα μας, χωρίς πολύ μεγάλες θερμοκρασίες.




























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails