Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Τέλος ο Στέφενς από τον ΠΑΟΚ!

Η νέα κακή εμφάνιση και η ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην Κρήτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Χουμπ Στέφενς, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ θα πάει στα επόμενα παιχνίδια τουλάχιστον με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο, ενώ την ίδια ώρα οι διοικούντες θα εξετάσουν όλες τις πιθανές λύσεις για την διάδοχη κατάσταση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

« Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την εμφανή και παρατεταμένη αγωνιστική κρίση του τελευταίου διμήνου, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουμπ Στέφενς. Ήταν μεγάλη μας επιθυμία να ευοδωθεί η συνεργασία με τον κ. Στέφενς και συνεργαστήκαμε στενά ώστε να στεφθεί με επιτυχία το πλάνο του. Δυστυχώς, η εικόνα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη απέχει πολύ από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και κρίνουμε την αλλαγή επιβεβλημένη ενόψει των κρισιμότατων αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο και την επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει. Διατηρούμε απόλυτο σεβασμό στον κ. Στέφενς και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον».








Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails