Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η Φ. Πιπιλή θεωρεί ...«γιορτή» τις ουρές για ένα σουβλάκι;

“ Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter....
,ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος με τη βουλευτίνα της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή τις ουρές συνανθρώπων που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από τη Βαρβάκειο αγορά, προκειμένου να πάρουν ένα πιάτο φαγητού λόγω Τσικνοπέμπτης ”

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος με τη βουλευτίνα της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή τις ουρές συνανθρώπων που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από τη Βαρβάκειο αγορά  προκειμένου να πάρουν ένα πιάτο φαγητού λόγω Τσικνοπέμπτης.


Η βουλευτίνα της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, η οποία έχει ψηφίσει ότι υπάρχει σε Μνημόνιο, στηρίζοντας τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, έκανε λόγο για «έθιμο» και «γιορτή». Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος της απάντησε ότι «Άκου Πιπιλή, επειδή είναι μεσημέρι και μάλλον τώρα ξύπνησες, δεν είδες τις ουρές. Τα έθιμά σου λένε ότι πεινάει ο κόσμος. Μπράβο».


Δείτε τον διάλογο ανάμεσα στη Φωτεινή Πιπιλή και τν Βασίλη Καπερνάρο στο Twitter:



































Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι πιωμένη ήταν αυτή και βλέπει γιορτές και πανηγύρια.

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails