Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

"ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΖΑΜΙ.

Γιατί είναι σημαντικό;
Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑΟΣ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΕΜΕΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.
http://www.avaaz.org/el/petition/NA_MIN_EPITRAPEI_NA_GINEI_I_AGIA_SOFIA_STIN_KONSTANTINOYPOLI_TZAMI/?



















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails