Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Στουρνάρας: "Άξιοι της τύχης τους" στο ζευγάρι που επέλεξε την έκτρωση όταν απολύθηκαν.ΝΤΡΟΠΗ....

Ο (κύριος) υπουργός αδυνατεί να κατανοήσει την ανθρώπινη δυστυχία γιατί απλά δεν
ει΄ναι άνθρωπος αλλά μηχανάκι.Δεν αποτελούμε τίποτα άλλο παρα αριθμούς στο καντράν του που αναβοσβήνουν.
Ενώ ο ίδιος εφαρμόζει την πολιτική που οδηγεί το κλείσιμο των επιχειρήσεων και απολύσεις,κουνά το χέρι του στους δύσμοιρους απολυμένους και τους λέει ότι είναι "άξιοι της τύχης τους".

Μα (κύριε) υπουργέ την τύχη τους εσείς την ορίσατε.Μήπως θέλετε να πείτε ότι είναι άξιοι της ατυχίας τους να έχουν εσάς ως υπουργό οικονομικών?

Και γιατί δεν μπορείτε να πιστέψετε οτι αυτή η ιστορία είναι μια από τις άπειρες ιστορίες καθημερινής τρέλας της Ελλάδας του σήμερα?
Έχετε καμιά πρόνοια για το πως θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους τα άνεργα ζευγάρια?
Δεν ζείτε απλά σε άλλη χώρα,δεν έχετε ίχνος ζωής...τόσο απλά!!
Είστε ένα κομπιουτεράκι με ημερομηνία λήξης που κάποια στιγμή θα σβήσει...έτσι απλά!
Εύχομαι να βρεθείτε στην ίδια θέση με το ζευγάρι μήπως και ξυπνήσει μέσα σας η ανθρώπινη υπόσταση.

Ακολουθεί το κείμενο του Δημήτρη από την Real news και το απόσπασμα από την εκπομπή.

«Με λένε Δημήτρη. Είμαι 38 ετών και με τη γυναίκα μου εργαζόμασταν σε γνωστό εμπορικό κατάστημα του Πειραιά. Όνειρό μας μετά από τρία χρόνια γάμου ήταν να αποκτήσουμε ένα παιδί. Τον Μάρτιο η σύζυγός μου έμεινε έγκυος. Έναν μήνα αργότερα η επιχείρηση που δου­λεύαμε έκλεισε. Μείναμε και οι δύο άνεργοι μέσα σε μία νύχτα. Τρομάξαμε. Μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και διαπιστώσαμε με φρίκη ότι δε θα μπορούσαμε καν να θρέψουμε το παιδί που θα φέρναμε στον κόσμο. Και πήραμε την απελπισμένη απόφαση: έκτρωση. Δεν ζητάω εκδίκηση από τους πολιτικούς για το έγκλημα που με ανάγκασαν να κάνω, αλλά μια απάντη­ση για τα όνειρα που μας “έκαψαν”. Ξέρω ότι αυτό που έκανα δεν είναι η λύση και δεν προ­τρέπω κανέναν να κάνει το ίδιο. Από εδώ και πέρα η γυναίκα μου και εγώ θα ζούμε με τη μαρτυρική ενοχή ότι σκοτώσαμε το παιδί μας. Αναρωτιέμαι πώς μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος με τέτοιο βάρος μέσα του…».


















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..
ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails