Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Πιπιλή για Κασιδιάρη: Συγνώμη με τον μπαμπά του μένει ακόμη; Όχι με τις κοπελάρες που βλέπαμε στα περιοδικά;

Τις τελευταίες εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή σχολίασε σε συνέντευξή της σήμερα,
η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή. «Είναι σαν τους πορτιέρηδες στα τελευταία μπουζουκομάγαζα» είπε χαρακτηριστικά για τους βουλευτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής και εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης μένει ακόμη στο παιδικό του δωμάτιο.
«Συγγνώμη, αλλά ο Κασιδιάρης μένει με τον μπαμπά του ακόμα; Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε, αφού τον ξύπνησε ο μπαμπάς του και μένει με αυτόν, όχι με αυτές τις κοπελάρες που βλέπαμε στο lifestyle» είπε εμφατικά η βουλευτής της ΝΔ.
Όσον αφορά στην επίθεση που έχει δεχθεί από τους Χρυσαυγίτες η κυρία Πιπιλή έδωσε τη δική της εξήγηση για τους λόγους που μπορεί να κρύβονταν πίσω από αυτή: «Πρώτον, διότι έχουν ένα πρόβλημα με τις γυναίκες και το είχα πει και στη Βουλή. Διότι ο ναζισμός έχει τις γυναίκες ως σκεύος ηδονής και αναπαραγωγής. Όταν λοιπόν βλέπουν γυναίκα που ξεφεύγει από το δικό τους κανόνα, τη μισούν. Δεύτερον, γιατί είμαι ξανθιά. Διότι φαίνεται ότι δεν τους βγαίνει να βάψουν τα μαλλιά τους. Δεν ξέρω... κάτι είχαν με μένα. Δεν καταλαβαίνεις; Ποτέ δεν κάνω τέτοια πράγματα (να τους κοροϊδεύω), γιατί ξέρω ότι θα φάω την μπουνιά».







Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails