Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Πάμε Στοίχημα....

Σήμερα έχει Champions League!!!

Τρία ματσάκια για σήμερα στο χαλαρό....αυριο τα υπόλοιπα!










102.   ΑΡΣΕΝΑΛ   -   ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ


Χωρίς πολλά πολλά...το ματς είναι Ασσαρα!3-0 η 3-1 ακριβές score!


Προϊστορία ομάδων

23/11/2011 ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 - 1
13/09/2011 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΑΡΣΕΝΑΛ 1 - 1


Προτείνω   1


106.   ΣΑΛΚΕ   -   ΤΣΕΛΣΙ


Εάν δεν κερδίσει η Chelsea μπαίνει σε ένα μονοπάτι δύσκολο,θα τα δώσει όλα για τη νίκη,δεν της επιτρέπεται άλλο στραβοπάτημα χωρίς να υποτιμώ τη σαλκε αλλά είναι...2πλαρα αυτό το παιχνίδι!


Προτείνω   2



104.   ΜΙΛΑΝ   -   ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


ΜΙΛΑΝ:

 Έτοιμη για την πρώτη τιτανομαχία με την Μπαρτσελόνα είναι η Μίλαν, που το Σάββατο το βράδυ πέτυχε σημαντική νίκη ψυχολογίας επί της Ουντινέζε και γύρισε με καλό τρόπο από τη διακοπή. Πάντως, η πορεία της μέχρι τώρα δεν είναι η ενδεδειγμένη εντός των συνόρων, όπως δείχνουν και οι μόλις έντεκα βαθμοί μετά από οκτώ αγωνιστικές που την περιορίζουν στην 8η θέση της βαθμολογίας. Μέχρι να οδηγηθούμε στη νέα διακοπή για τις εθνικές (ελέω μπαράζ), την περιμένει μια σειρά από πολύ δύσκολα παιχνίδια. Την επόμενη αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην έδρα της Πάρμα, θα δώσει την εμβόλιμη αγωνιστική την επόμενη Τετάρτη εντός έδρας με τη Λάτσιο, ενώ θα παίξει και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της με τη Φιορεντίνα, πριν ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να δώσει το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Απουσίες (6): Τραυματίες οι Αμπιάτι (ΤΕ), Ντε Σίλιο (ΑΜ), Μπονέρα (ΑΜ), Ελ Σαραουί (ΕΠ), Πατσίνι (ΕΠ). Εκτός λίστας ο Γκάμπριελ (ΤΕ). Πιθανή ενδεκάδα 4-3-1-2: Αμέλια – Αμπάτε (δεξιά), Ζαπάτα, Μεξές, Κονστάντ (αριστερά) – Ντε Γιονγκ, Μοντολίβο, Μουντάρι - Μπίρσα – Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι (Μάτρι).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

Έρχεται από την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα η Μπάρτσα και είναι έτοιμη για τα δύο σπουδαία παιχνίδια την τρέχουσα εβδομάδα. Αρχικά είναι η τιτανομαχία με τη Μίλαν το βράδυ Τρίτης, ενώ το Σάββατο θα ακολουθήσει και το πρώτο ‘’clasico’’ της σαιζόν, όταν και θα υποδεχθεί στο ‘’Καμπ Νου’’ τη μισητή Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως και να ‘χει, η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στο πρωτάθλημα με το 8/8 και παρά την απώλεια που προαναφέραμε διατηρείται στην κορυφή, ένα βαθμό πάνω από την Ατλέτικο και τρεις από τη Ρεάλ. Το 2/2 έχει κάνει όμως και στον όμιλο, κερδίζοντας τον Άγιαξ στην πρεμιέρα με 4-0 και περνώντας αρκετά δύσκολα με 1-0 από την έδρα της Σέλτι, χάρη σε γκολ του Σεσκ Φάμπρεγκας.

πιτς οι Ζόρντι Άλμπα (ΑΜ), Αφελάι (ΜΕ) και Κουένκα (ΕΠ ). Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Βαλντές – Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπαρτρά (αριστερά), Αντριάνο (δεξιά) – Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα – Αλέξις Σάντσες,Νεϊμάρ, Μέσι

Η Μίλαν έχει καλή παράδοση στην έδρα της με την Μπάρτσα η οποία έχει και την Ρεάλ το Σάββατο..ίσως αξίζει το 1-Χ αλλά δεν θα το ρισκάρω.


Προτείνω   Χ-2   ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ



Καλή επιτυχία μάγκες ;)


ΜουχαΒΕΤ.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails