Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτή είναι η ασφαλιστική εταιρεία- φάντασμα, που ταλαιπωρεί ιδιοκτήτες Ι.Χ.

Την άμεση παρέμβαση του αρμόδιου κρατικού φορέα για την προστασία του καταναλωτικού κοινού από ασφαλιστική εταιρία φάντασμα ζητά η ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται στην επιστολή προς τον Γ.Γ. Καταναλωτή όπου επισημαίνει τα εξής:
Εδώ και εννέα μήνες δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μια ασφαλιστική εταιρία-φάντασμα υπό την επωνυμία GENERAL COMMODITIES TRADE PART OF LEV INS.
Δεν υπάρχει τέτοια εταιρία καταχωρημένη στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Πρόσφατα μάλιστα εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 9199/13 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου [διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων] η οποία απαγορεύει στη GENERAL COMMODITIES να χρησιμοποιεί λογότυπα και τίτλους της LEV INS.

Τα ασφαλιστήρια είναι παράνομα, η Τροχαία δεν τα αναγνωρίζει, και οι ‘ ασφαλισμένοι το διαπιστώνουν τη στιγμή του ατυχήματος, όντες πλέον υπόλογοι έναντι του παθόντος με την προσωπική τους περιουσία, αν διαθέτουν.

Θεωρούμε ότι στα πλαίσια προστασίας των καταναλωτών θα πρέπει να γίνει άμεση σύσταση προς τους ασφαλισμένους για αλλαγή ασφαλιστικής εταιρίας και ό,τι άλλο κρίνετε επιβεβλημένο.
































Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails