Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα επίθεση αγνώστων στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου

Στόχος έγινε και πάλι το σπίτι του αδερφού του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου χθες το βράδυ καθώς ..
λίγο πριν από τα μεσάνυχτα άγνωστα άτομα που φορούσαν κράνη προσπάθησαν να επιτεθούν στο σπίτι, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και μετά από συμπολοκή αποχώρησαν.

«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει τη δουλειά της.Κι αυτά τα είπε και με αφορμή τις έρευνες που γίνονται για τη Χρυσή Αυγή», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Έξι άτομα κατέληξαν στη ΓΑΔΑ για έλεγχο χθες τη νύχτα καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Η πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για επίθεση αντιεξουσιαστών, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους και σε άλλα σημεία τα οποία επιλέξουν ως «στόχους», γι αυτό και στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός.

Υπενθυμίζεται πως είναι η τρίτη εμπρηστική επίθεση που σημειώνεται στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Η πρώτη έγινε στις 12 Ιανουαρίου, όταν άγνωστοι έσπασαν, με βαριοπούλα την είσοδο τριώροφου κτιρίου, όπου στεγάζεται και το τεχνικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ο οποίος ήταν στο σπίτι μαζί με τη σύζυγο του και το τρίχρονο παιδί τους και πέταξαν στο εσωτερικό μία βόμβα μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και μικρές υλικές ζημιές.

Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Μαρτίου. Οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού.



























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails