Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τι πάτε να κάνετε σήμερα κύριε Στουρνάρα;;; Το σκεφτήκατε καλά αυτό που πάτε να περάσετε

Ειναι δυνατόν φανταστικέ υπουργέ να τολμήσετε σήμερα στον κώδικα να περάσετε..
διάταξη που θα ΞΕΠΛΥΝΕΙ φωτογραφικά υπόθεση μεγάλης εταιρείας;
Μιλάμε για σκάνδαλο τεράστιων διαστάσεων που αφορα πλαστα και εικονικά τιμολόγια… Ατυχώς
για εσάς κύριε Στουρναρα, εάν διανοηθείτε να το φέρετε, πιστεύουμε ότι τα πράγματα για εσάς θα πάψουν πρόωρα να είναι “μέλι Γάλα”.
Το ότι θα έχετε την τύχη του συντρόφου σας κυρίου Παπακωνσταντινου, είναι δεδομένο. Αλλά τέτοια βιασύνη, είναι πράγματι αξιοπεριεργη. Δεν έχετε συναίσθηση των
καταστάσεων; Σας έχουν ταξει απόλυτη ασυλία; Οψόμεθα. Αύριο, στην επιτροπη οικονομικών για την συζήτηση του Ν/Σ Φορολογικές διαδικασίες και άλλες διατάξεις, θα ξέρουμε… Εάν τους φυγαδευσετε, θα τους κάνουμε εμείς διάσημους. Με ονοματεπώνυμα. (Δεν το κάνουμε τώρα γιατί σεβόμαστε την πορεία της θεσμικής έρευνας η οποία αποκάλυψε και το σκάνδαλο).




















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails