Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς με παρακάλεσε να τον βοηθήσω για να μη γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Αποκαλύψεις φωτιά από την πρώην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία όπως είπε δεν αισθάνεται ευτυχής που είναι πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς
Για το παρασκήνιο της επιστροφής της στη ΝΔ μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική
εκπομπή.

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία είπε πως η συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά , μετά τις πρώτες εκλογές και έγινε στο σπίτι του τότε εκπροσώπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, ήταν σύντομη. Όπως είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εκείνο το βράδυ, στο σπίτι του Μιχελάκη χρησιμοποίησε το εξής επιχείρημα "έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ" και η παράταξη τους έχει ανάγκη όλους".

Αποκάλυψε επίσης ότι δέχτηκε αμέσως την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για επανένταξη στην μετεξελιγμένη Πολιτική Άνοιξη, δηλαδή στη σημερινή Νέα Δημοκρατία.

Όταν η θυγατέρα του Κώνσταντίνου Μητσοτάκη ρωτήθηκε αν νιώθει καλά που βοήθησε, ώστε ο Σαμαράς να είναι σήμερα πρωθυπουργός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια "Σε προσωπικό επίπεδο δεν είμαι ευτυχής".


















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails