Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Μήνυση κατά Καιάδα από Καμίνη- Δείτε τί απαντά η Χρυσή Αυγή

Μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή (Καιάδα) κατέθεσαν σήμερα, οι...

δικηγόροι του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, για απόπειρα σωματικής βλάβης και εξύβριση.

Η μήνυση του δημάρχου Αθηναίων, αναμένεται να συσχετιστεί και με την υπάρχουσα δικογραφία, που αφορά στα επεισόδια που σημειώθηκαν τη Μεγάλη Πέμπτη στο Σύνταγμα και θα σταλεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να διαβιβαστεί, στη συνέχεια, στη Βουλή, από την οποία η Εισαγγελία Πρωτοδικών θα ζητήσει την άρση ασυλία του βουλευτή.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, ο Γιώργος Γερμενής, αποπειράθηκε να χτυπήσει τον κο Καμίνη, μέσα στο «Φρουραρχείο» στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης όπου στεγάζεται το κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Την ίδια ώρα, η Χρυσλή Αυγή, απαντά στη μήνυση του Γιώργου Καμίνη, με ανακοίνωση που εξέδωσε στον ιστότοπό της.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών επιζητεί με κάθε μέσο τη δημοσιότητα και το χρίσμα της συγκυβέρνησης για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Οι Σαμαράς και Δένδιας όμως, που φέρουν την απόλυτη ευθύνη για τα αίσχη της πλατείας Συντάγματος, να πάψουν να κρύβονται πίσω από τον Καμίνη. Η Χρυσή Αυγή θα μηνύσει άμεσα κάθε υπεύθυνο για όσες παρανομίες και αθλιότητες διεπράχθησαν την Μεγάλη Πέμπτη, οπότε και κατελύθη το άρθρο 11 του Συντάγματος. Πρωτίστως στρεφόμαστε κατά της ηγεσίας του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ που χτύπησε με χημικά μία ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ. Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και οι διανομές τροφίμων μόνο σε Έλληνες συνεχίζονται εντατικά σε ολόκληρη τη χώρα.”









Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails