Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: "Ο ΚΟΥΡΔΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ". ΣΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ

Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία των
νοτίων προαστίων μετά την καταγγελία της μεσογειονίκου και πρωταθλήτριας του τριπλούν, Αθανασίας Πέρρα, κατά Κούρδου λαθρέποικου για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την μήνυση που υπέβαλε στις αστυνομικές αρχές η κ. Πέρρα, ο Κούρδος εργαζόμενος που φαίνεται να μην διαθέτει νόμιμη άδεια παραμονής στη χώρα και απασχολείτο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά(σημειωτέον ότι για το προπονητήριο αυτό ο ελληνικός λαός έδωσε ένα κάρο χρήματα την περίοδο των ολυμπιακών αγώνων), προέβαινε για αρκετό χρονικό διάστημα σε προσβλητικές χειρονομίες εναντίον της. Μάλιστα η πρωταθλήτρια υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά του λαθρομετανάστη έθιγε τη γενετήσια αξιοπρέπεια της. «Ο Κούρδος προέβαινε σε συνεχείς και ακατονόμαστες χειρονομίες και μάλιστα τον είχαν εκεί δίνοντας του μεροκάματο ενώ μερικές φορές το έπαιζε και αφεντικό στον Άγιο Κοσμά αφού του είχαν δώσει θάρρος και έλυνε και έδενε. Κρατούσε πολλές φορές τα κλειδιά σε δωμάτια και σουίτες και το έπαιζε αρχηγός με πλάτες άλλων», ισχυρίστηκε η γνωστή αθλήτρια. Μετά την καταγγελία ο εργαζόμενος συνελήφθη.

Τα ερωτήματα όμως για την υπόθεση αυτή είναι πολλά. Κάποιοι μάλιστα δίνουν πολιτικές προεκτάσεις στο θέμα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που το συσχετίζουν με τα τελευταία γεγονότα και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν μετά τις δηλώσεις του προέδρου του Αγίου Κοσμά, Κώστα Πρίφτη, περί απομάκρυνσης από τις εγκαταστάσεις αθλητών αλλά και εξωαθλητικών παραγόντων που διαμένουν εκεί αποδεδειγμένα χωρίς να έχουν δικαίωμα παραμονής και στέγασης. Τις αναταράξεις από τις «εκκαθαριστικές επιχειρήσεις» στο προπονητήριο πλήρωσε ο πρώην αντιπρόεδρος του Αγίου Κοσμά και πρώην βουλευτής, Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος υπέβαλε πριν από λίγες μέρες την παραίτηση του. Το ερώτημα βέβαια είναι τι δουλειά είχε εκεί παράνομα εργαζόμενος αλλοδαπός και γιατί πρωταθλήτρια του στίβου έκανε πολύ σοβαρές καταγγελίες και για αυτόν και για όσους τον κάλυπταν.
























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails