Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Αγνωστο αν τελικά θα πάει ο Παπανδρέου στην προανακριτική

Ανοικτό το ενδεχόμενο να στείλει υπόμνημα και να μην παραστεί στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής
που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ άφησε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στον πρόεδρο της επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της επιτροπής μετά από δύο ημέρες που αναζητούσε τον πρώην πρωθυπουργό, τον εντόπισε στην Αμερική και τον ενημέρωσε ότι η πλειοψηφία των μελών εισηγήθηκε την κλήση του προκειμένου να διευκολύνει τις έρευνες.

Ο κ. Παπανδρέου φαίνεται ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην εγκαταλείψει την Αμερική για την προανακριτική, επιλέγοντας την λύση του υπομνήματος. Αλλωστε, τις προηγούμενες ημέρες το περιβάλλον του διέρρεε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν επιθυμεί να παραστεί σε μια διαδικασία που συχνά βγαίνει εκτός ελέγχου.

Μένει πλέον να αποφασίσουν τα μέλη της επιτροπής ποια αντίδραση θα έχουν – στα περιθώρια που επιτρέπει ο Κανονισμός της Βουλής - στην περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου όντως στείλει υπόμνημα. Εάν δηλαδή επιλέξουν την λύση της βίαιης προσαγωγής του μάρτυρα ή θα μείνουν ικανοποιημένοι από το υπόμνημα.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails