Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Αυτός θα είναι ο "Κρίστιαν Γκρέυ";

Ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Κρίστιαν Γκρέυ, τον πρωταγωνιστή της τριλογίας "50 Shades of Grey" στον κινηματογράφο, βρέθηκε! Και όχι, δεν είναι κανένας από εκείνους που οι fans υποψιάζονται.

Ο ηθοποιός, που έκανε και το δοκιμαστικό, είναι ο Άλεξ Πέτιφερ και φημολογείται ότι τελικά πήρε και το ρόλο.

Ο ηθοποιός είναι 23 ετών, τέλειωσε το σχολείο το 2006 και έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Stormbreaker" υποδυόμενος τον Άλεξ Ράιντερ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει βρεθεί ή τουλάχιστον δεν αποκαλύπτουν ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Αναστάζια Στιλ, την πρωταγωνίστρια.

Θυμίζουμε ότι μερικοί από τους ηθοποιούς της νέας γενιάς "σκοτώθηκαν" για το ρόλο αυτό.

Ο ξένος Τύπος αναφέρει ότι ο δύο φορές βραβευμένος σκηνοθέτης με όσκαρ, Gus Van Sant, ανέλαβε το γύρισμα μιας πολύ αισθησιακής σκηνής, παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2014.







Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails