Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Λιποθύμησε ξερνώντας στην σκηνή ο ρόκερ με το επανακολλημένο αυτί [βίντεο]

Στην σκηνή του TCU Place στο Σασκατούν του Καναδά έπεσε θεαματικά λιπόθυμος ο Μέριλιν Μάνσον, με τις φήμες να τον θέλουν νεκρό.
Το youtube βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον 44χρονο γκοθά να πέφτει λιπόθυμος ενώ τραγουδούσε το Beautiful People και την μπαντά του να συνεχίσει να παίζει καθώς θεώρησε ότι είναι μέρος της παράστασης.

Όταν, μετά από μερικά λεπτά, πήραν είδηση τι συμβαίνει, φώναξαν αμέσως ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους μανατζέρ του ο Μάνσον απλά υποφέρει από την γρίπη. Και ο λόγος που κατέρρευσε ήταν η εξάντληση, καθώς την συγκεκριμένη μέρα είχε ξεράσει αρκετές φορές. Τόσο πριν, όσο και κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Όλα αυτά δυο μόλις μήνες μετά τον περιβόητο καβγά του σε νυχτερινό κέντρο από τον οποίο έφυγε με ενθύμιο 24 ράμματα στο αυτί. Όσα δηλαδή χρειάστηκαν για να το κολλήσει ξανά, αφού είχε σχεδόν φύγει ολόκληρο.






















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails