Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

"Σεισμός" στο ΟΑΚΑ από τους Red Hot Chilli Peppers! (videos)

Το "Monarchy of Roses" σήμανε την έναρξη της πολυαναμενόμενης συναυλίας των Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ
στις 10 παρά τέταρτο το βράδυ και περίπου εβδομήντα χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το υπερθέαμα που παρουσίασε το συγκρότημα, ενώ το γήπεδο "σείστηκε" στον ρυθμό του πασίγνωστου Can't Stop και του Californication, το κομμάτι που καθιέρωσε και το συγκρότημα.

Σημειώνουμε ότι την βραδιά ξεκίνησε το ελληνικό συγκρότημα της ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη Sunny Side Of The Razor και ακολούθησαν οι AAAK από το Manchester.

Ο τραγουδιστής Anthony Kiedis έβγαλε τη μπλούζα του και την πέταξε στον κόσμο από το δεύτερο μόλις τραγούδι, ενώ αργότερα ο μπασίστας Michael Flea τον αποκάλεσε "Έλληνα θεό".

"Βλέπουμε και ακούμε στην τηλεόραση ότι οι Έλληνες είναι ένας ταλαιπωρημένος λαός, όμως εμείς έχουμε δεχθεί μόνο αγάπη και καλή φιλοξενία από εσάς. Είστε ένας υπέροχος και θερμός λαός που μας έχει αγκαλιάσει", είπε λίγο αργότερα στο ενθουσιώδες στο κοινό ο M.Flea.

Μεταξύ των τραγουδιών που ακούστηκαν ήταν το "Parallel Universe", το "Hey now" και το "Under the Bridge", ενώ ο "ακούραστος" Anthony Kiedis χόρευε ασταμάτητα συνοδευόμενος από το μπάσο του Micheal Flea.

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την άρτια ποιότητα του ήχου και αρκετοί εκείνοι που περίμεναν η συναυλία να διαρκέσει περισσότερο από δυο ώρες.

"Είμαστε ευγνώμονες που ήσασταν εδώ" είπε ο frontman του συγκροτήματος Chad Smith και χαιρέτησε το αθηναϊκό κοινό.

Το παραλήρημα έφτασε στα ύψη με το "Californication", με το κοινό να μην αφήνει τους Red Hot Chili Peppers να αποχωρήσουν και, μάλιστα, άναψαν καπνογόνα ζητώντας την επιστροφή τους!

Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες βγήκαν ξανά στο stage και εκεί ήταν η μεγάλη έκπληξη: υπό τους ήχους του "Encore», ο Flea έκανε ακροβατικά, ελληνικές σημαίες ανέμιζαν δίπλα στα ηχεία και ο κιθαρίστας φορούσε μπλούζα με την γαλανόλευκη που έγραφε "Wιth you Greece".

Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αντώνης Ρέμος, Υβόννη Μπόσνιακ, Στέλιος Ρόκκος, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Λάτσιος, Θοδωρής Μαραντίτης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Αϊβάζης, Έλλη Πασπαλά, Κώστας Φραγκολιάς και Μάνος Πανταζής.











Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails