Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Batman και Spiderman στην πορεία των ένστολων

Ακόμα 10.000 ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (μη μου πείτε ότι υπάρχουν πολλοί ένστολοι κομμουνιστές, συριζαίοι κτλ) κατέβηκαν χθες στους δρόμους
για να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές των μισθών τους και μάλιστα κάποιοι με ανεπτυγμένη δημιουργικότητα, πέρασαν θηλιές γύρω από το λαιμό τους για να αναπαραστήσουν πιο γλαφυρά την οικονομική τους κατάσταση.

Είναι άδικο να μπαίνουν όλοι οι διαδηλωτές στο ίδιο τσουβάλι, αλλά πλέον δεν μπορώ να συγκινηθώ με κανέναν παραπονεμένο. Έχουμε μια γαμημένη ψήφο, ας μάθουμε να την χρησιμοποιούμε για να μην τρέχουμε μετά. Τέλος.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί (γεροί να’ναι) κατέκλυσαν χθες την περιοχή έξω από το υπουργείο Οικονομικών και φώναξαν για τα αιτήματά τους. Ανάμεσά τους ήταν άλλη μία κατηγορία ένστολων. Πιο ιδιαίτερη. Πιο blockbusterική:













































Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails