Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ο μασονισμός της Ελένης Φουρέιρας μέσα από τα Mad VMA 2012

Ο μασονισμός της Ελένης Φουρέιρας μέσα από τα Mad VMA 2012


















  • Επιμέλεια θέματος: Άγγελος Ευάγγελος

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


    2 Σχόλια:

    F-fm on line radio είπε...
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
    F-fm on line radio είπε...

    Ο ΑΝΤ1 Πολλές φορές προσπάθησε να μας περάσει μηνύματα μασονισμού μέσα από το πρόγραμμα του. Ότι περνούν μηνύματα μασονισμού μέσα και από τα τραγούδια αυτό ήταν και είναι γνωστό σε όλους μας αλλά κανένας δεν περίμενε τόσα (σημάδια) μέσα σε 3 μόνο λεπτά από την Ελένη φουρέϊρα και στα ΜVA 2012 . Παρατηρώντας το video βλέπουμε καθαρά μια τελετή μασονισμού επάνω στη σκηνή. http://www.youtube.com/watch?v=gYZF2_KUZCc . Εσκεμμένα η μι η Ελένη και τραγούδησε και χόρεψε και γενικός έδηξε τον μασονικό της εαυτό χαιρετώντας μας μασονικά .
    Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας και ευχαριστώ το ZOOM BLOG SPOT και την συντακτική ομάδα που δημοσίευσε στο θέμα μου.
    Με εκτίμηση
    Άγγελος Ευάγγελος .

    Δημοσίευση σχολίου

    Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
    Ευχαριστούμε Πολύ!!!

    Related Posts with Thumbnails