Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Η επόμενη γενιά της κάμερας που «διαβάζει» το δρόμο

Το νέο Opel Astra GTC εξοπλίζεται με τη δεύτερης γενιάς εμπρός κάμερας Opel Eye, η οποία βοηθάει ακόμα περισσότερο τον οδηγό με τις επιπλέον λειτουργίες που διαθέτει.

Η αναβαθμισμένη λειτουργία Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων - Traffic Sign Recognition ανιχνεύει ακόμα περισσότερα σήματα του ευρωπαϊκού οδικού δικτύου.

Πέραν των στρογγυλών πινακίδων, η νέα εμπρός κάμερα αναγνωρίζει και ορθογώνια σήματα, π.χ. για αυτοκινητόδρομους και ζώνες περιορισμένης κυκλοφορίας.

Επιπλέον της γνωστής λειτουργίας Lane Departure Warning (LDW), η κάμερα υποστηρίζει τώρα το «Following Distance Indication» (FDI) που ενημερώνει οπτικά τον οδηγό για την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.









Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails