Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ναζί κάνουν μάθημα με όπλα σε …Νηπιαγωγείο της Λετονίας (video)

Σοκ , δέος και πολλές αντιδράσεις ανά τον κόσμο προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο
.αφού δείχνει άντρες με στολές των Waffen SS (πολυεθνική στρατιωτική δύναμη του Τρίτου Ράιχ) να παραδίδουν μαθήματα σε νηπιαγωγείο της Λετονίας !!!Στο ΒΙΝΤΕΟ αυτό, δύο άντρες από το στρατό της Λετονίας επισκέπτονται ένα νηπιαγωγείο προκειμένου να παραδώσουν μαθήματα. «Πατριωτικής Ανατροφής» , εξιστορώντας στα μικρά παιδάκια τον «ηρωικό» ρόλο που έπαιξαν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οι στρατιώτες των Waffen SS!!

Το σοκαριστικό είναι ότι οι δύο άντρες δεν μένουν απλά στην εξιστόρηση αλλά αντί για παραμύθια μοιράζουν στα παιδάκια. σχετικά φυλλάδια και ΟΠΛΑ, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΟΛΑ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Παιδείας της Χώρας καταδίκασε το περιστατικο, ζητώντας να διενεργηθεί έρευνα σχετικά με τις συνθήκες του μαθήματος .

Πάντως όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης , το «μάθημα» διεξήχθη κατά πάσα πιθανότητα στις 16 Μαρτίου, ημέρα μνήμης των Λετονών στρατιωτών που προσχώρησαν στους SS για τον αγώνα ενάντια στη Σοβιετική Ένωση



Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


3 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ton pitsirika pou sto 00:24 kanei me ta daxtula kati to eidate???imarton mikra paidia!

Ανώνυμος είπε...

ton pitsirika pou sto 00:24 kati kanei me ta daxtula to eidate???kai meta to vlepei k mia alli apo apenanti kai gelaei!!!!eeeee re zoa!!!!!!mikra paidia!

Ανώνυμος είπε...

tora tha mou peis auto se peirakse...to oti dinoun sta mikra opla!telos panton!opos kai na exei skata einai kai ta 2!

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails