Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Νέος πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ με Μega

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA,
καθώς ο διευθυντής στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς προέβη σε αιχμηρό σχόλιο στο twitter του.

Συγκεκριμένα, ο προσωπικός φίλος και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα από τα χρόνια της Νεολαίας του Συνασπισμού, και γιος του παλιού στελέχους του ΚΚΕ Εσωτερικού, Στέλιου Παππά, έγραψε:

"Εάν η διαπλοκή του Έθνους νομίζει ότι θα κάνουμε γαργάρα το θέμα τηλεοπτικών αδειών και της δεοντολογίας κάνει MEGAλο λάθος. Proxy war".

Την ανάρτηση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε ο γνωστός δημοσκόπος Χριστόφορος Βερναρδάκης:

"Τι αλαζονεία είναι αυτή κύριε. Και έχετε μόλις 17%. Δηλαδή στα 25 τι θα κάνετε;".

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε αρνηθεί πρόσφατα να μετάσχει σε δελτίο ειδήσεων του MEGA, αφορμή για να ξεσπάσει ένα μίνι πόλεμος δηλώσεων και διαρροών.

Αιτία ήταν η άποψη του Αλέξη Τσίπρα ότι ο τηλεοπτικός σταθμός είχε αποκλείσει τον ίδιο και το κόμμα του το προηγούμενο χρονικό διάστημα από το δελτίο ειδήσεων.





Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails