Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ανακοινώθηκε η συνεργασία ΝΔ - Δημοκρατικής Συμμαχίας

Τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν επισήμως το απόγευμα της Δευτέρας ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη από το ίδρυμα Κακογιάννη.

Κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεών της με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως «μπροστά στον κίνδυνο για την Ελλάδα πρέπει να παραμερίσουμε τις διαφορές μας» και έκανε γνωστό πως στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς είπε: «Μας ενώνει ο κοινός αγώνας. Να βγει η Ελλάδα από την κρίση και το αδιέξοδο».

Ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τις δυνάμεις του τυχοδιωκτισμού και του λαϊκισμού να επικρατήσουν στη χώρα.

«Απέναντί μας έχουμε τις συνιστώσες της οπισθοδρόμησης και της συντήρησης» ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι η πρόσκληση για συστράτευση παραμένει ανοικτή.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις 19:00 πρόκειται να μεταβούν στα γραφεία της ΝΔ οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ Θάνος Πλεύρης, Γιώργος Ανατολάκης και Κυριάκος Βελόπουλος όπου και πρόκειται να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στο κόμμα.

Νωρίτερα, το πολιτικό συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του κόμματος. Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου εξουσιοδότησαν την πρόεδρο Ντόρα Μπακογιάννη να προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προκειμένου να καταστεί εφικτή η κοινή κάθοδος του κόμματος με τη ΝΔ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Πρόκειται για απαραίτητη κίνηση ώστε να μην υπάρχει κανένα τυπικό κόλλημα στη χορήγηση του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές.





Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails