Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Μαχαιρ(ι)α στο 92' για ΠΑΟΚ!

Στο καλύτερο ματς της αγωνιστικής, ο Λεβαδειακός με γκολ του Μαχαίρα στο 92' πήρε εντυπωσιακή νίκη 4-3 σε βάρος του ΠΑΟΚ και του στέρησε βαθμό στα playoffs.

Φινάλε με τον καλύτερο τρόπο σε μία μαγική χρονιά έκανε ο Λεβαδειακός, που παρά το βαρύ πρόγραμμα κατάφερε να παραμείνει στην Superleague και στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωσε σε ήττα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα μπει στο μίνι-πρωτάθλημα με 0 βαθμούς, όσους και η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος και ενώ ο Παναθηναϊκός θα έχει τέσσερις. Οι Θεσσαλονικείς -που είχαν σε καλή μέρα τον Αθανασιάδη με δύο γκολ- τερμάτισαν τελικά στην 3η θέση της κανονικής περιόδου ενώ οι Βοιωτοί στην 7η (!) έχοντας μάλιστα την 5η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία.

Man of the match: Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Μαχαίρα, ο οποίος με ωραίο σουτ στο 92' νίκησε στον Χαλκιά και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μία τρελή σεζόν για τον Λεβαδειακό.

Αδύναμος κρίκος: Μάλλον οι άμυνες των δύο ομάδων παίρνουν θέση εδώ, αφού κυρίως στο δεύτερο μέρος η οπισθοφυλακή πήγε περίπατο. Τέσσερα και τρία γκολ δεν είναι καλή επίδοση σε καμία περίπτωση.

Στο ύψος του: Στέφανος Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν σε καλή μέρα και παρότι ο Δικέφαλος δεν πήρε νίκη ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Μπόλονι. Καλές επεμβάσεις από τον Στρατηλάτη του Λεβαδειακού παρά τα τρία γκολ που δέχθηκε.

Γκάφα: Δεν υπήρξε κάποια ενέργεια η επιλογή κάποιου παίκτη που να κοστίσει στην ομάδα του.

Το στραγάλι: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο Ντίτσιος. Ο ρέφερι από τον σύνδεσμό της Κέρκυρας είχε ένα εύκολο απόγευμα και δεν προκάλεσε αντιδράσεις ή διαμαρτυρίες με κάποια από τις αποφάσεις του.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Γιώργο Παράσχο και το σύνολο που κατάφερε να δημιουργήσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο Ελληνας προπονητής κατάφερε έναν άθλο με τους Βοιωτούς, καθώς παρά τους αγώνες Τετάρτη-Κυριακή, κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ και με σωστό rotation μπόρεσε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, στα πολύ θετικά η επίλυση του επιθετικού προβλήματος, καθώς παρά την δυσκολία στο σκοράρισμα στην αρχή της σεζόν, ο Λεβαδειακός τερμάτισε έχοντας την 5η καλύτερη επίθεση στην Superleague.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, μπόρεσε να προηγηθεί 0-1 και 2-3 όμως δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη και έχασε τον έναν βαθμό που θα είχε στα playoffs αν δεν έχανε. Πλέον, κυριολεκτικά από το μηδέν ξεκινάει στο μίνι πρωτάθλημα για να διεκδικήσει την υπέρβαση και να χτυπήσει τη δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Champions League.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μεντί (86' Μάνο), Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Μελισσάς (74' Αλεξίου).

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (75' Παπάζογλου), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Παναγιωτούδης (62' Ιβιτς), Γκαρσία, Λαζάρ (46' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης, Φωτάκης, Νιμανί.

Διαιτητής: Ντίτσος
Βοηθοί: Πάνου, Ποντίκης



Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails