Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Εξώδικο στην Έλενα Παπαρίζου για στεγαστικό δάνειο

Μόνο μέσω δικηγόρων θα μιλάει πλέον το πρώην ζευγάρι Τόνι Μαυρίδης – Έλενα Παπαρίζου,
αφού ο Τόνι έστειλε εξώδικο στην πάλαι ποτέ σύντροφό του.

Οικονομικές διαφορές από την εποχή που ήταν ακόμα μαζί έχουν ο Τόνι Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου, που φαίνεται ότι δεν έχουν λυθεί ακόμα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η τράπεζα από την οποία το ζευγάρι είχε πάρει παλαιότερα στεγαστικό δάνειο έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία, γιατί, σύμφωνα με την πλευρά του Τόνι Μαυρίδη, η Έλενα δεν πληρώνει το μερίδιο που της αναλογεί, με αποτέλεσμα ο Τόνι να κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.

Ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη, Γιάννης Καρούζος, δήλωσε σχετικά: "Έχω πάρει εντολή να καλέσω την κυρία Παπαρίζου και θα το κάνω εξωδίκως μέχρι την Παρασκευή. Είναι θέματα που αφορούν τις μεταξύ τους συναλλαγές και ελπίζω να πάνε όλα καλά". Το ελπίζουμε και εμείς!





















































Πηγή :http://www.cosmo.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails