Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η αναβαθμισμένη Porsche 911 της SpeedART

Στην έκθεση της Γενεύης που θα γίνει το Μάρτιο θα παρουσιάσει ο βελτιωτικός οίκος SpeedART μια αναβαθμισμένη Porsche 911, η οποία θα έχει την κωδική ονομασία SP91-R.

Η βελτιωμένη Porsche 911 εξωτερικά ξεχωρίζει από το αρκετά διακριτικό body kit που σίγουρα δίνει επιπλέον πόντους στην εμφάνιση και στην αεροδυναμική. Το body kit αποτελείται από ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαινά μαρσπιέ, καθώς και ένα νέο διαχύτη. Επίσης, στο πίσω μέρος υπάρχει και μια νέα CS αεροτομή.

Την εξωτερική αναβάθμιση ολοκληρώνουν οι νέες ελαφριές ζάντες της LSC-Forged διαστάσεων 21 ιντσών. Όσο για το «στήσιμο» της βελτιωμένης Porsche, μπορεί ο κάθε πελάτης να διαλέξει ανάμεσα από αρκετές επιλογές σπορ αναρτήσεων, αναλόγως με τη χρήση που πρόκειται να κάνει.

Στο εσωτερικό συναντάμε ένα νέο σπορ τιμόνι με δερμάτινη/Alcadara επένδυση, καθώς και αρκετές ακόμα στιλιστικές πινελιές αναβάθμισης.

Όσο για το μηχανικό σύνολο της 911, ο 3,4 λτ. κινητήρας κατάφερε να αποδώσει 25 επιπλέον ίππους (+20Νm ροπή) με μικρές μηχανικές βελτιώσεις, όπως είναι μια νέα σπορ εξάτμιση και τον επαναπρογραμματισμό της κεντρικής μονάδα ελέγχου του αυτοκινήτου.


























































Πηγή :http://www.newsbeast.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails