Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Έγιναν εκτρώματα στην προσπάθειά τους να μοιάσουν στα είδωλά τους

Μία ψευτογιατρός, ένας σχεδιαστής μόδας, μια ανύπαντρη μητέρα, δύο δίδυμα αγόρια, ένας χορευτής και μια κοπέλα που πεθαίνει. Τι κοινό έχουν; Όλοι τους είναι εθισμένοι στις πλαστικές, προσπαθώντας να μοιάσουν σε κάποιον διάσημο.

Kim Kardashian: H Oneal Ron Morris, που ισχυριζόταν ότι είναι γιατρός, σχεδόν σκότωσε μια γυναίκα στο Μαϊάμι, όταν έβαλε στα οπίσθιά της, ένα μείγμα από τσιμέντο, ορυκτέλαιο και κόλλα. Η επέμβαση σε μια προσπάθεια να αποκτήσει η άτυχη γυναίκα τα διάσημα οπίσθια της Kim Kardashian. Όσο για το αξιοπερίεργο σχήμα των γλουτών της Morris, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είναι αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης ή των δικών της... θεραπειών.



Brad Pitt: Οι δίδυμοι Mike και Matt Schlepp έχουν κάνει μέχρι στιγμής επεμβάσεις στη μύτη, στα ζυγωματικά και έχουν βάλει πορσελάνινες θήκες στα δόντια τους για να μοιάζουν με τον Brad Pitt. Οι εικοσάχρονοι είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά αφού μέχρι στιγμής κανείς δεν τους έχει μπερδέψει με τον Brad, σκοπεύουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Jennifer Aniston: Η Kelly Chandler είναι μια ανύπαντρη μητέρα που μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει εικοσιέξι χιλιάδες δολάρια σε εμφυτεύματα στήθους, λιποαναρρόφηση και ρινοπλαστική. Σκοπός της είναι να μοιάσει στην Jennifer Aniston και να κάνει τον πρώην άντρα της να πεθάνει από τη ζήλια.



Michael Jackson: Ο Navi είναι μιμητής του Michael Jackson και έχει κάνει αναρίθμητες επεμβάσεις, καθώς και ο ίδιος ο βασιλιάς της ποπ, άλλαζε συνέχεια. Ο ίδιος λέει ότι οι πλαστικές επεμβάσεις «έχουν ανεβάσει τη δουλειά και τη δύναμή μου ως μιμητή σε άλλα επίπεδα». Ο θάνατος του Jackson πάντως, δεν έβαλε τέλος στις επισκέψεις του στα χειρουργεία, αφού συνεχίζει ακάθεκτος.

Ε, Michael Jackson; Έχει κερδίσει το παρατσούκλι Ο Ανθρώπινος Ken, αλλά ο εθισμένος στις πλαστικές Steve Erhardt αποκαλύπτει ότι αυτό που ήθελε να κάνει, ήταν να μοιάσει στο είδωλό του, τον Michael Jackson. Ανάμεσα στις πολλές εγχειρήσεις που έχει κάνει συμπεριλαμβάνονται και λίφτινγκ, εμφυτεύματα στο πηγούνι και το στήθος, πλαστική στη μύτη και ένα ψεύτικο λακκάκι στο πηγούνι.

Pamela Anderson: Η Sha Ross έβαλε στήθος, εμφυτεύματα στα χείλη και έκανε λιποαναρρόφηση κάτω από το πηγούνι της για να μοιάζει με την Pamela Anderson. Το αποτέλεσμα της χάρισε μια φωτογράφηση στο Playboy, αλλά η Pamela Anderson δήλωσε ότι την βρίσκει «τρομακτική».

Jessica Rabbit: Μια εικοσιδυάχρονη ρωσίδα, η Kristina Rei, ξόδεψε πάνω από εξήντα χιλιάδες δολάρια σε ενέσεις σιλικόνης, για να αποκτήσει τα χείλη της Jessica Rabbit. Όπως λέει, βρίσκει το αποτέλεσμα «φανταστικό».

Superman: Ένας σχεδιαστής μόδας από τις Φιλιππίνες, ο Herbert Chavez έφτιαξε τη μύτη του όπως αυτή του ηθοποιού Christopher Reeve, αύξησε το πηγούνι του και έκανε και μια σχισμή και έβαλε εμφυτεύματα στους μηρούς του για να φαίνονται πιο μυώδεις. Όλα αυτά για να μοιάσει στον ήρωά του, τον... Superman. «Είμαι πολύ χαρούμενος σαν Superman, και ακόμη πιο χαρούμενος που οι φιλιππινέζοι ξέρουν ότι ο Superman ζει στις Φιλιππίνες και μπορούν να τον δουν και να του μιλήσουν».

Demi Moore: Όταν η εικοσιεννιάχρονη Lisa Connell διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο που δεν μπορούσε να αφαιρεθεί, η τελευταία της ευχή ήταν να διαθέσει εξήντα χιλιάδες δολάρια για να μοιάσει στην Demi Moore. «Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι τρελή, αλλά ξέρω ότι θα κάνει τους τελευταίους μου μήνες ή τα τελευταία μου χρόνια, πιο χαρούμενα... Όταν ήμουν μικρότερη έβλεπα τη Demi Moore σε ταινίες όπως το Ghost και ήθελα να της μοιάσω... Θέλω να πεθάνω όμορφη, έτσι αυτός είναι ο τρόπος μου να πάρω πίσω τον έλεγχο του σώματός μου».







































































Πηγή :http://tsouvali.blogspot.com
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


1 Σχόλια:

ρινοπλαστική είπε...

Κάθε λιμάνι και καημός.

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails