Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς βουλευτικό αυτοκίνητο ο Καρατζαφέρης

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης και ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Γ. Κοραντής, δήλωσαν θα αποποιηθούν του δικαιώματος χρήσης βουλευτικού αυτοκινήτου.

Ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους τον πρόεδρο της Βουλής, σημειώνοντας ότι επιθυμούν το αντίτιμο να κατατεθεί στον λογαριασμό για την απόσβεση του δημόσιου χρέους.

Είχε προηγηθεί παρόμοια κίνηση από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Ηλία Πολατίδη.

Στο λογαριασμό για το χρέος το αντίτιμο

Σε αποποίηση του δικαιώματος χρήσης βουλευτικού αυτοκινήτου, προέβη ο βουλευτής Σερρών του ΛΑΟΣ, Ηλίας Πολατίδης, με επιστολή που απέστειλε στον γραμματέα της Βουλής.

Ο κ. Πολατίδης ζητά επίσης να κατατεθεί στο λογαριασμό για την απόσβεση του δημοσίου χρέους το αντίτιμο που θα κατέβαλε η Βουλή για τη μίσθωση του αυτοκινήτου του.

Ζητά δε, το αντίτιμο που θα κατέβαλε η Βουλή για τη μίσθωση του αυτοκινήτου του (1200 ευρώ μηνιαίως), να κατατίθεται στον λογαριασμό για την απόσβεση του δημοσίου χρέους.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πολατίδης, είχε επιστρέψει το βουλευτικό του αυτοκίνητο πέρσι - και σήμερα επαναβεβαιώνει την παλαιότερη απόφασή του, αποποιούμενος και τη νέα μίσθωση.

Αναλυτικά η επιστολή:
"Δια της παρούσης μου θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι λόγω της οικονομικής καταστάσεως της Πατρίδος μας δεν επιθυμώ να συμμετάσχω στο πρόγραμμα χρηματοδοτικής μισθώσεως αυτοκινήτων της Βουλής. Συμφώνως με την από 16/9/2011 επιστολή σας το αντίτιμο που θα κατέβαλε η Βουλή για την μίσθωση, σε περίπτωση που αποδεχόμουν την συμμετοχή, θα ήταν 1.200 € μηνιαίως. Παρακαλώ το ποσό αυτό να κατατίθεται κάθε μήνα στον λογαριασμό για την απόσβεση του Δημοσίου Χρέους."

ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΛΑ.Ο.Σ.

































































































Πηγή :http://news247.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails