Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πάρτε μέρος σε έναν αγώνα αφιερωμένο στη ζωή

Για την υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστούΓυναίκες με την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, γιορτάζουν τη «ζωή» και συμμετέχουν στον 3ο Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου, την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, στις 11.00 π.μ., στο Ζάππειο, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

O αγώνας «Race for the Cure» είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Διοργανώθηκε για 1η φορά πριν από 28 χρόνια, στο Ντάλας του Τέξας, από την Nancy Brinker, ιδρύτρια της οργάνωσης «Susan G. Komen for the Cure».

Από τον πρώτο αγώνα, που συγκέντρωσε μόλις 800 συμμετέχοντες, το «Race for the Cure» έχει γίνει θεσμός και διοργανώνεται πλέον σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας συνολικά πάνω από 1,6 εκατομμύρια συμμετέχοντες.

Στην Ελλάδα διοργανώνεται για 3η χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με την «Susan G. Komen for the Cure».

Στον πρώτο, αλλά και στο δεύτερο αγώνα, συμμετείχαν 5.000 και 8.000 άτομα αντίστοιχα. Γυναίκες, άντρες και μικρά παιδιά συμμετείχαν στον Αγώνα Δρόμου και στον Περίπατο με σκοπό να αφυπνίσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού και να ενωθούν όλοι μαζί, για να τρέξουν για τη ΖΩΗ.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν μέχρι και αύριο να το δηλώσουν στα εξής σημεία εγγραφών:

- Hard Rock Cafe Athens & Hard Rock Cafe Glyfada

- The Mall Athens

- IKEA Αεροδρομίου και ΙΚΕΑ Κηφισού

Επίσης, θα λειτουργεί περίπτερο εγγραφών και στο Ζάππειο, από τις 12.00 μ. - 18.00 μ.μ., και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, από τις 8.00 π.μ., μέχρι και λίγο πριν τον αγώνα, στις 11.00 π.μ.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν είτε τον αγώνα των 4 χιλιομέτρων είτε τον περίπατο των 2 χιλιομέτρων.

Η Τροχαία έχει λάβει μέτρα που θα ξεκινήσουν από τις 10.30 και θα διαρκέσουν έως το τέλος των εκδηλώσεων και παρακαλεί τους οδηγούς, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία, να μην κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής.






























ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails