Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ηγουμενίτσα: Πλήρωσε Αλβανό για να ξυλοκοπήσει συγχωριανή του

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων νοσηλεύεται γυναίκα που δέχτηκε επίθεση εχθές το απόγευμα στα Φιλιατά Θεσπρωτίας.
Η άτυχη γυναίκα...βρισκόταν στο χωράφι της όταν την πλησίασε ένας Αλβανός και άρχισε να την ξυλοκοπά άγρια, ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές από συγχωριανό της ο οποίος του έδωσε 1.000 ευρώ γι’ αυτό τον σκοπό…

Ο συγχωριανός του θύματος είχε προσωπικές διαφορές μαζί της και φαίνεται πως -στο φτωχό του το μυαλό- ο μαφιόζικος τρόπος ήταν και ο καλύτερος για τις επιλύσει…

Έπειτα από έρευνα της αστυνομίας, εντοπίστηκε και συνελήφθησαν ο ιθύνων νους του άνανδρου ξυλοδαρμού και κάτοικος των Φιλιατών, ο Αλβανός δράστης της επίθεσης καθώς και ένας ακόμη Αλβανός ο οποίος φέρεται να μεσολάβησε για να κλειστεί η συμφωνία.

































Πηγή :http://www.star.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails