Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ανακοινώνει Αμπντούν

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπογράφει στην ομάδα του Πειραιά (videos).Την 10η μεταγραφή των ερυθρολεύκων θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο 25χρονος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο πολυετούς συνεργασίας με τον Θρύλο.

Πρόκειται για έναν παίκτη, τον οποίο εισηγήθηκε με θέρμη ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ήθελε μία έξτρα λύση για τις πτέρυγες.

Ο Αλγερινός προέρχεται από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Καβάλας και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στα δύο άκρα.

Μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του 25χρονου, οι Πειραιωτές θα κοιτάξουν να ενισχυθούν με έναν αμυντικό μέσο και έναν επιθετικό, εφόσον βρεθεί κάτι καλό στην αγορά.


Δείτε τον Αμπντούν εν δράσει:

 




























Πηγή :http://www.redplanet.gr/
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails