Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Θαύμα: βρέφος ξεπέρασε τη μηνιγγίτιδα εις διπλούν

Είχαν περάσει μονάχα λίγες ώρες από τη γέννηση του George Keen και τότε ήταν που οι γιατροί βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν για πρώτη φορά στους γονείς του ότι προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα. Μάλιστα οι γιατροί έδιναν ελάχιστες ελπίδες επιβίωσης του νεογνού. Ωστόσο –ευτυχώς- διαψεύστηκαν και το βρέφος έπειτα από 3 εβδομάδες έχοντας ξεπεράσει την αρρώστια πήγε στο σπίτι του. Μια εβδομάδα αργότερα, ωστόσο, εμφάνισε εκ νέου συμπτώματα μηνιγγίτιδας.

Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις των γιατρών ο μικρός George «νίκησε» και πάλι τη νόσο και κατάφερε να επιστρέψει σπίτι του μετά από ένα μήνα. Η μητέρα του Michelle Hayman δήλωσε: «Κανείς δεν πιστεύει ότι ο George αν και είναι τόσο μικρός έχει περάσει μηνιγγίτιδα δύο φορές. Είναι «αρκετή» ατυχία να περάσεις μηνιγγίτιδα μία φορά, αλλά δύο φορές είναι απίστευτο. Οι γιατροί μου είπαν ότι υπήρχαν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε τη λοταρία παρά να συμβεί αυτό».

Ο μικρός George που γεννήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο νοσοκομείο William Harvey στο Ashford (Kent) , έχασε την όραση από το αριστερό του μάτι και την ακοή από το αριστερό του αυτί λόγω της μηνιγγίτιδας. Επίσης πάσχει από αδυναμία στην αριστερή πλευρά του σώματός του. «Και τις δύο φορές που πάλευε για την ζωή του νομίζαμε ότι θα τον χάσουμε. Το να τον έχουμε ακόμη μαζί μας είναι εκπληκτικό. Είναι ένας μικρός μαχητής», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα του George.





















Πηγή :http://www.newsbomb.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails