Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Μερικά από τα καλύτερα δωρεάν διαδικτυακά παιχνίδια στρατηγικής!!!

Κατά καιρούς τα online παιχνίδια έχουν πάρα πολλούς εγγεγραμμένους χρήστες και δεν είναι μόνο για παιδιά αλλά και για μεγάλους γιατί...

τα περισσότερα έχουν και κάποια στρατηγική με αποτέλεσμα να περνάει ευχάριστα η ώρα μας !!!

Εμείς βρήκαμε αρκετά τέτοια παιχνίδια με δωρεάν εγγραφή και σας τα παρουσιάζουμε....




1. Travian
Το Travian είναι ένα δημοφιλές παιχνίδια browser. Στο Travian σαν παίκτης, θα κτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server. To Travian παίζεται δωρεάν και δεν χρειάζεται επιπλέον λογισμικό ή downloads!
Travian Πατήστε εδώ για δωρεάν εγγραφή...




2.Grepolis

Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την Αρχαία Ελλάδα;
Ακολουθήστε τα βήματα του Αλεξάνδρου, του Περσέα, του Λεωνίδα, του Αχιλλέα και άλλων Ελλήνων ηρώων. Ελάτε μαζί μας σε μια μοναδική περιπέτεια στον κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας.

Σε αυτό το online παιχνίδι φυλλομετρητή, είναι καθήκον σας να δημιουργήσετε τις μικρές Πόλεις σας και να τις κάνετε μεγάλες μητροπόλεις, να δημιουργήσετε ισχυρό στρατό και ναυτικό και τέλος να κατακτήσετε μακρινά νησιά. Στο ταξίδι σας προς τη δόξα και την τιμή, θα πρέπει επίσης μεριμνήσετε για τους θεούς του ελληνικού Πάνθεον: Η χάρη του Δία, της Ήρα, της Αθηνάς ή του Ποσειδώνα θα αποφασίσει για τη νίκη ή την ήττα σας.



Grepolis Πατήστε εδώ για δωρεάν εγγραφή...








3.Fyletikes Maxes
Οι Φυλετικές Μάχες εξελίσσονται στις αρχές του μεσαίωνα. Κάθε παίχτης ξεκινά ως ιδιοκτήτης ενός μικρού χωριού, στην προσπάθεια του για δόξα και δύναμη. Σύμφωνα με τις εντολές σας το χωριό αναπτύσσεται. Καθώς αυξάνεται η παραγωγή το εμπόριο ακμάζει και η πόλη σας ευημερεί.

Δεν είναι όμως μόνο το δικό σας χωριό που αναπτύσσεται, και τα άλλα χωριά γύρο σας αναπτύσσονται εξίσου καλά. Γύρω σας υπάρχουν και άλλα χωριά που έχουν τον ίδιο στόχο, να γίνουν ισχυρά. Στρατεύματα στρατολογούνται και χωριά οχυρώνονται. Πολεμιστές κάνουν λεηλασίες και λεηλατούν.

Με την πάροδο του χρόνου θα συναντήσετε και άλλους παίχτες και θα γίνετε μέλος μιας φυλής, για να βοηθάτε και να αλληλοϋποστηρίζετε ο ένας τον άλλο.

Σιγά-σιγά το χωριό γίνεται μεγαλύτερο και μπορούν να δημιουργηθούν ισχυρότερες και καλύτερες μονάδες, έτσι σε κάποιο σημείο, έρχεται η ώρα για να κατακτήσετε άλλα χωριά.



FyletikesMaxes Πατήστε εδώ για δωρεάν εγγραφή...





4.War2.gr

Το WAR2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ είναι ένα online δικτυακό παιχνίδι που μεταφέρει τους παίκτες πίσω στα συναρπαστικά χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τον πόλεμο, μπορείς να γίνεις ο στρατιωτικός διοικητής μιας πόλης που αγωνίζεται να επιβιώσει, να αναπτυχθεί και τελικά να επιβληθεί ως ισχυρή δύναμη. Θα αναλάβεις την αστική διαχείριση, το σχεδιασμό παραγωγής, την έρευνα, το εμπόριο και την κατανομή του εργατικού δυναμικού της πόλης. Θα έχεις επίσης τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με άλλους παίκτες, με στρατιωτικά ή διπλωματικά μέσα.



War2.gr - Σειρήνες Πολέμου - Παίξε Τώρα!
Πατήστε εδώ για δωρεάν εγγραφή...




5.The West

Είσαι κυνηγός χρυσού, χαρτοκλέφτης ή επαγγελματίας δολοφόνος; Η απόφαση δική σου!Ανακάλυψε νέες περιοχές και ζήσε συναρπαστικές περιπέτειες και μονομαχίες! Η Δύση σε περιμένει!
The West Πατήστε εδώ για δωρεάν εγγραφή...



6.Urban Rivals

Το Urban Rivals είναι ένα δωρεάν παιχνίδι πολλαπλών παικτών στο οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε, να συλλέξετε και να εξελίξετε πάνω από 400 χαρακτήρες για να μονομαχήσετε απευθείας με τους υπόλοιπους παίκτες από όλο τον κόσμο!
Αποκτάτε εμπειρία όταν μάχεστε με τους χαρακτήρες σας. Η εμπειρία επιτρέπει στους χαρακτήρες σας να περνάνε επίπεδα και να γίνονται όλο και πιο δυνατοί. Κερδίζετε ακόμα και όταν χάνετε, οπότε να επιμείνετε!
Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε!
Πατήστε εδώ για δωρεάν εγγραφή...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails